Det Hvide Hus antyder at nedbryde lovlig rekreativ marijuana

Det Hvide Hus antyder at nedbryde lovlig rekreativ marijuana

White House Press Sekretær Sean Spicer foreslår, at Trump administrationen kan slå ned på stater, der har legaliseret fritids marihuana.

Spicer sagde under en pressemeddelelse torsdag, at spørgsmålet hviler på justitsministeriet. Men han siger: ‘Jeg tror, ​​at du vil se større håndhævelse af det.’

Præsident Donald Trump sagde som en kandidat, at han støtter medicinsk marihuana. Men Spicer siger, at der er en stor forskel mellem det og den rekreative brug af stoffet.

føderale Billige Moncler Sale regeringer skal respektere beslutningerne fra Oregon vælgere. I stedet truer Trump Administration med staternes rettigheder, herunder rettighederne til en ud af fem amerikanere, der bor i en stat, hvor marihuana er lovligt, siger Wyden.

skatteyderne dollars og byrder vores retshåndhævende myndigheder at gå efter loven overholdende rekreative marihuana brugere distraherer fra at gå efter kriminelle og trusler mod vores sikkerhed. Jeg vil kæmpe hårdt mod latterlige føderale regerings indtrængen i vores stat. Kongresmedlem Earl Blumenauer sagde også, at han var skuffet over Spicers erklæring.

er dybt skuffet over Sean Spicer-erklæringen om, at han forventer, at staterne skal se ’større håndhævelse’ og nedbrydning af voksen brug af marihuana, ’siger Blumenauer.’ Det nationale forbud mod cannabis Moncler DunJakke har været et fiasko, og millioner af vælgere over hele landet har krævet en mere fornuftig tilgang. Jeg ser frem til at arbejde med ledelsen af ​​vores nyligt dannede cannabis caucus for at sikre, at oregonian ønsker er beskyttet, og at vi afslutter det mislykkede forbud mod marihuana. Justitsministeriet har adskillige muligheder, herunder indgivelse af retssager med den begrundelse, at statslige lovbestemmelser om gryder er ukonstitutionelle, fordi de er forudindtaget i forbundslov.