Det Hvide Hus forsvarer Kelly

Det Hvide Hus forsvarer Kelly

White House pressesekretær Sarah Huckabee Sanders opfordrer et medlem af medierne under den daglige briefing i Brady Press Briefing Room i Det Hvide Hus på fredag. AP FOTO

WASHINGTON Det Hvide Hus forsvarer præsident Donald Trumps stabschef, efter at han har miskarakteriseret tidligere bemærkninger fra en demokratisk kongresvrouw, der nu kritiserer Trumps kondolenceopkald til enke af en soldat dræbt i Niger.

John Kelly Moncler Outlet torsdag tøvede rep. Frederica Wilson fra Florida torsdag som en ‘tom tønde’ og sagde, at hun havde afgivet en tale på et FBI-felt kontor dedikation, hvor hun talte om, hvordan hun var med til at finansiere den bygning. ‘

Video af talen opnået af South Florida ’s Sun Sentinel viser Wilson aldrig nævnt bygningens finansiering, men redegjorde for sine bestræbelser på at navngive bygningen efter to specielle agenter, der var blevet dræbt.

Pressesekretær Sarah Huckabee Sanders sagde: ‘Hvis du’ kan gøre en hellig handling som at hedre amerikanske helte om dig selv, er du ‘en tom tønde.’ Hun brugte også en afskedigende sydvestlige rancher s sigt, der ringede til Wilson, der ofte bærer udførlige hatte, Moncler Outlet ‘alt hat og intet kvæg’.

Sanders foreslog også, at journalister burde lade sagen falde og burde ikke være udfordrende Kelly, en pensioneret trestjerner Marine General.

‘Hvis du vil gå efter General Kelly, hvis du vil gå efter en firestar Marine General, er det meget upassende’, sagde hun.

Kampen om Trumps skildringer for Amerikas krigsdød spedte frem fredag, en dag efter at Kelly havde et følelsesmæssigt kald for en ende på at politisere det ‘hellige’ spørgsmål om, hvordan en nation konsolerer de slogte soldaters familier. Trump selv havde kaldt Rep Wilson ‘wacky’ i en sennat tweet.

Kelly, en pensioneret trængselsgeneral, hvis søn blev dræbt, mens han tjenestegjorde i Afghanistan, kritiserede Wilson under et dramatisk Hvide Hus udseende torsdag. Wilson foreslog, at det var Det Hvide Hus, og ikke hende, der tilføjede en sørgende families angst.

‘Du ved, jeg er ked af General Kelly,’ fortalte hun CNN. ‘Han har min sympati for tabet af sin søn. Men han kan ikke bare gå på tv og ligge på mig.’

Trump, der fortalte medarbejdere, var rasende over, hvad han opfattede som uretfærdig mediedækning af den aktuelle telefonoplysningskontrovers, der blev offentliggjort på Twitter sent på torsdag og tilføjede brændstof til den politiske ild, han antændede med sine kommentarer på den måde, hvorpå hans forgængere trøstede deres næste familie .

‘De falske nyheder bliver vanvittige med Wacky Congresswoman Wilson (D), der var SECRETLY på et meget personligt opkald og gav total løgn om indhold!’ præsidenten skrev.

Men det blev snart oversvømmet af forargelsen Kelly udtrykt over, hvad han troede var Wilson forsøger at score politiske punkter ud af en tragedie, sagde embedsmændene. Sanders betragtes senere som ‘en personlig beslutning’ af Kelly for at diskutere sagen offentligt.

‘Jeg var bedøvet, da jeg kom til arbejde i går morges, og knust i hjertet af det, jeg så et medlem af kongressen,’ sagde Kelly i informationsrummet torsdag. Kelly, der sluttede sig til Det Hvide Hus for at genoprette den interne ordre, er i stigende grad blevet en offentlig figur selv, der beskæftiger sig med at projisere ro og beroligelse i krisetider.

Kelly gjorde det klart, at han ikke holdt det mod Obama for ikke at ringe. Og han personligt frigjorde Trump, som ofte har kæmpet for at vise empati af nogen skyld i hans opkald til Sgts familie. La David Johnson, en samtale, der bad Wilson om at erklære, at præsidenten var blevet respektløst for den sørgende familie.

Faktisk sagde stabschefen, at når Trump tiltrådte, råbte han ham mod at gøre disse opkald: ‘Jeg sagde til ham:’ Herre er der intet du kan gøre for at lette byrden på disse familier. ”

Men Trump ønskede at foretage opkaldene og bad Kelly om rådgivning om, hvad de skulle sige. Som svar har Kelly fortalt ham, hvad General Joseph Dunford, nu formand for Joint Staff Chiefs, fortalte ham, da Robert Kelly blev dræbt. Kelly mindede om, at Dunford fortalte ham, at hans søn ‘gjorde præcis hvad han ønskede at gøre, da han blev dræbt. Han vidste, hvad mulighederne var fordi vi var i krig.’

Kelly sagde, at forsvarsdepartementet undersøger detaljerne om den 4. oktober baghold, der dræbte fire amerikanske soldater, herunder Johnson.

Islamiske militanter på motorcykler bragte raketpropelerede granater og tunge maskingeværer og dræbte de fire og sårede andre. Angrebet skete i et fjernt hjørne af Niger, hvor amerikanere og lokale kolleger havde haft møde med fællesskabsledere.

Kellys tale var en anklage for Wilson, som var i bilen med familien af ​​Johnson, da Trump ringede tirsdag. Hun sagde i et interview, at Trump havde fortalt Johnsons enke, at ‘du ved, at dette kunne ske, når du signerede op for det, men det gør stadig ondt. ‘ Johnsons tante, der rejste soldaten fra en ung alder, sagde familien tog denne bemærkning om at være respektløse.

Opkaldet kom ind, da de kørte til Miami lufthavn for at modtage kroppen. På lufthavnen lænede enke Myeshia Johnson i sorg over flaget, draperet kiste, efter at en militærvagt modtog den.

Det Hvide Hus stabschef sagde, at han var så ked af sin kritik af Trumps kald at han gik til at gå ‘blandt de fineste mænd og kvinder på Jorden’ i et 90 minutters besøg på nærliggende Arlington National Cemetery, blandt tjenestegrene medlemmer, herunder nogle der døde under hans kommando.