Det mest ambitiøse opstartsprojekt er i Fremont

Det mest ambitiøse opstartsprojekt er i Fremont

Brock Ellisand Glen Ellisoutside May Brothers bygning, et 30.000 fods rum, som de planlægger at blive til et startcenter i hjertet af Fremont downtown.

Hvis ambition kan måles i vision for ressourcer, er iværksætter Glen Ellis den mest ambitiøse etableringsværksbygger i Nebraska. I en kødpakkende by uden statsuniversitet og uden investorstøtte opbygger Ellis et massivt kodeskole / inkubator / coachingrum 20 miles nordvest for Omaha.

I 1999 startede Ellis, en veteranprogrammerer på 15 år, sit eget firma i Kansas City kaldet Sycamore Education. Hans vision var at give et omfattende skoleledelsessystem for at holde styr på elevdata. Han troede, at det kunne være en online portal med alle de data, der blev gemt på stedet. På det tidspunkt, længe før skyen, var det en radikal ide for skolerne.

SaaS-markedet på det tidspunkt blev ofte omtalt som en ASP, Application Service Provider, sagde Ellis. var i det væsentlige skyen. Det var svært for skolerne at forstå ideen om, at deres data ikke skulle være hjemme. fast med det, selv da han fortsatte med at arbejde på fuld tid.

tog et stykke tid for vores marked at modne nok, før vi kunne overbevise [skolerne] om, at dette var en bedre måde at gøre det på, sagde Ellis.

Sycamore Education tilbyder nu uddannelsestjenester til private skoler over hele verden, så langt som Rusland og den amerikanske diplomats skole i Egypten.

I 2004 besluttede Ellis at tage Sycamore Education på fuld tid. Han indså, at han kunne etablere sin forretning hvor som helst han ønskede.

altid flyttet med mine job, men da vi besluttede at tage selskabet på fuld tid, var vi bundet til ethvert sted, sagde Ellis. besluttede at vi kunne leve hvor som helst vi ønskede, og vi valgte Fremont. Par havde boet der kort før, og hans kone var forelsket i de historiske hjem, byen er kendt for. Så, af en kærlighed til byen, hentede Ellis sit voksende tech firma og flyttede det til Fremont.

Opfinde deres egen lille by talent pipeline

Som Sycamore Education voksede, blev Ellis udsat for at rekruttere nyt talent til at arbejde for sit firma.

vi ankom i Fremont, de havde ikke et teknologisk fællesskab, sagde Ellis. Først nåede vi ud til Omaha og Lincoln, men vi indså, at det ikke var på arbejde, der forsøgte at tiltrække high dollar-udviklere til Fremont. indså, at der var mennesker, han kunne træne, der allerede boede i Fremont tech savvy, unge Billige Moncler DunJakke voksne, der havde noget college eller ikke lyst til college var en god form for dem overhovedet. Det var børnene Ellis så potentiale i og dem, han ønskede arbejder for hans tech selskab.

Det var på det tidspunkt, at Ellis bragte sin søn Brock ind i virksomheden. I naturvidenskab lærte Brock sig selv at kode.

en lærer på hjertet, så han udviklede en læseplan, sagde Ellis.

Brock har uddannet hver ny leje hos Sycamore og raffineret sit træningssystem undervejs.

begyndte at arbejde, sagde Ellis. at det, vi gør, ikke kun kan gavne os, men det kan også gavne samfundet.

I 2014 købte Ellis May Brothers Building, bygget i 1881 og den næststørste bygning i det historiske centrum af Fremont. I 1860’erne startede maj-brødrene en lille købmand på Moncler DunJakke stedet, som senere førte til opførelsen af ​​en større 3-etagers bygning, der husede deres regionale engroshandel. Ellis håber at bringe iværksætteri tilbage til det samme sted.

Bygningen af ​​May Brothers er meget stor kvadratfod.

For at sætte det i perspektiv er Think Big Building, et coworking og acceleratorrum i Kansas City, 24.000 kvadratfod. Og Wareham, et lignende rum i Omaha, der ejes af Creighton University, er 44.000 kvadratfod.

Ellis drøm er at renovere rummet og omdanne det til Fremonts innovative centrum. Han er inspireret af Brad Felds ideer i sin bog Startup Communities.

af [Feld søjler er, at samfundet ledes af iværksættere, sagde Ellis. mange gange disse samfund er investor eller bankmand ledet. Derfor har Ellis ikke påtaget sig nogen investorer til projektet, så visionen fortsat er fokuseret på iværksætteri. Han startede en nonprofit kaldet (Fremont) Creative Collective for at modtage donationer til projektet. Uden investorer vil vejen imidlertid være lang.

helt sikkert vil sænke tingene ned, sagde Ellis. job er at få folk i Fremont til at forstå planen, behovet og indvirkningen på samfundet. Jo hurtigere jeg kan gøre det, jo hurtigere kan vi få denne ting til at køre. søger om tilskud og søger donationer.

vil have en større økonomisk indvirkning på Fremont City end noget vi har set i lang tid, sagde Ellis. tror du vil se på disse 10 år fra nu og se virkningen. af Feld ideer er behovet for en 20 års engagement. Ellis siger, at han læser for lang tid.

ikke et kortsigtet mål, sagde Ellis. en 20 års forpligtelse fra vores side, og vi går ikke overalt.

Første sal i May Brothers bygning vil blive renoveret til et friluftsmiljø med gratis trådløs internetadgang og masser af pladser til, at samfundet kan sidde, mødes, spise eller holde arrangementer. Tanken er at trække mere trafik i centrum og genskabe kvarteret.

Anden sal vil blive ombygget som et co-arbejde, inkubator og overkommelig kontorlokal. Ellis håber, at rummet vil give mulighed for startups og virksomhedstjenesteudbydere (juridisk, økonomisk, design, for eksempel) til at arbejde i samme rum.