det på marken ‘

det på marken ‘

NORTHEAST GLENDALE I sit sidste spil i sæsonen, der stadig er på udkig efter sin første sejr i hjemmet, på papir, så Glendale Community College til at være meget umatchet af den amerikanske amerikansk konference Pacific Division-medlem Los Angeles Pierce, rangeret 18 i Southern California i det seneste Californiske Fællesskab College Regional State Football poll.

På Sartoris-feltens torv hang Vaqueros bag en gigantisk indsats ved at køre tilbage Collin Keoshian, lige ved Brahmas og lukkede inden for en touchdown, før de kom op kort og faldende, 26 22, for deres syvende lige nederlag.

hold var et helt andet hold end året rundt, sagde keoshian. alle kom ud hårdt. Vi kom Billige Moncler Sale alle ud og ønskede at vinde. Der er ikke meget at sige, vi alle forlod det på marken. med 10 point i det fjerde kvartal tog Keoshian en direkte snap ud af Wildcat-dannelsen på tredjepladsen og behøvede to værfter for at få den første, men i stedet rystede 54 meter ned på højre side af banen til hans tredje touchdown af spillet. Hans pass for topunktsomregningen var ikke god, og Billige Moncler DunJakke Glendale (2 8, 0 7) blev lukket for inden for fire.

alle kom sammen og vidste, at det var vores sidste spil, så vi ønskede at kæmpe hårdt i slutningen, sagde Keoshian.

Vaqueros søster Scott Plescia opsnappede derefter Pierce quarterback Nick Arbuckle, den øverste passer på konferencen kommer ind for at give Glendale et skud på at tage føringen.

På den efterfølgende besiddelse konverterede Keoshian en tredje ned og 15 meter til at gå på Glendale otte med en 19 yard rush. Senere i drevet står Vaqueros overfor en fjerde og en på Pierce 16-yardlinjen, men en falsk start skubbede dem tilbage til 21. Det sætter hjemmepublikummet i en forbipasserende situation og quarterback Nick Blackmon, til starter Ki Bae, der forlod i første kvartal med en hjernerystelse, så hans kaste gå langt væk fra målet, og han gav bolden tilbage til Pierce. Men Glendale forsvaret var hårdt og tvingede et punkt og gav Vaqueros en sidste chance med 3:14 forlod startende på Brahma 49 yardlinjen, men fire spiller senere og fire meter tilbage, Blackmon fjerde kast blev voldsomt væltet og Pierce ville flygte med sejren.

altid forsøgt at kæmpe, sagde glendale coach john rom. havde mange skader og sådan, men i dag kom de ud og spillede meget hårdt. Jeg er meget stolt af dem.