Det var alt sammen så godt for tidligere Bison Todd Wash

Det var alt sammen så godt for tidligere Bison Todd Wash

27 7 tabet til Minnesota State Mankato var det første Billige Moncler Jakke Dame åbnings runde nederlag i program historie og det første tab i 14 home playoff spil.

Ikke kun det, NDSU gik ind i kampen som den forsvarende nationalmester.

‘Jeg husker hvert spil i det spil,’ sagde Todd Wash, en linebacker på holdet. ‘Det var det samme med denne.’

‘Denne’ var 24 20 tabet for New England Patriots i AFC mesterskabet spillet i søndag. Wash er defensiv koordinator for Jacksonville Jaguars, som måtte udholde en anden Tom Brady rally i spillet, der bestemmer hvem der går til Super Bowl.

‘En af mine spillere spurgte mig, har du nogensinde såret sådan?’ Vask sagt. ‘Det lignede 1991-tabet for Mankato. Det er en tom følelse, når du er færdig.’

Wash har lige afsluttet sin anden sæson som Jaguars ‘defensiv koordinator i en NFL karriere, der vil foregå sit 12. år næste sæson. Han var en Bison assistent i 2005 og 2006, før han tog stilling med Tampa Bay.

Det har været en proces, der har haft sine op- og nedture. Seattle Seahawks ‘runde af gode defensive hold begyndte, da han var der som defensive line coach i 2011 12. Han fulgte Gus Billige Moncler Outlet Bradley til Jacksonville i 2013, da Bradley blev navngivet hovedtræner, en række årstider, der ikke var så produktive i den vundne tabkolonne.

Bradley, også en tidligere NDSU-spiller og træner, blev fyret efter 2016-sæsonen, men Wash blev tilbageholdt. Bradley var forsvarskoordinator for Los Angeles Chargers denne sæson.

‘Gus og jeg talte meget i løbet af sæsonen,’ sagde Wash. ‘Han er en stor del af det der skete her. I fire år har han hjulpet med at opbygge fundamentet, og vi har fortsat i bygningen og fortsatte med at tilføje gode spillere. Han var en del af dette. ‘

Grundlaget kunne stadig have spillet, hvis Brady ikke var kvartalsbacken for patrioterne. Jaguarerne førte 20 10 tidligt i fjerde kvartal før han tog kontrol. Vask kalder han ‘hands down’ den bedste quarterback, der nogensinde har spillet spillet.

‘Først og fremmest er han en af ​​verdens mest konkurrencedygtige mennesker,’ sagde Wash. ‘Han holder alle 10 af de øvrige spillere til en høj, høj standard. Han er koordinator på græsset og kontrollerer løbende på scrimmage. Han vil se hvad du er i, og han er så intelligent og konkurrencedygtig, at han næsten vil have sit hold til at vinde. ‘

På flipsiden, med sæsonen over, vil Wash få mere tid til at være sammen med sin familie. Og der foregår meget. Han og hans kone, den tidligere Bison All American basketballspiller Darci Steere, har to døtre, der spiller højt niveau softball og en 12 årig søn til egen atletik.

Alyssa Wash er junior outfielder ved Saint Leo University, en NCAA Division II skole i Saint Leo, Fla. Jenae er en junior i gymnasiet, der allerede har forpligtet sig til Michigan State. Hun tog også et campusbesøg hos NDSU.

‘Det kom ned til North Dakota State, Michigan State og Ole Miss,’ Todd Wash sagde. ‘Der var styrker og svagheder til alt. Det er anderledes at være på den rekrutterende side af ting. Det er smigrende at se dine børn har mulighed for at gå på college og spille sport. Det har været så stor oplevelse for Darci og I. ‘