Det var altid svært med Gatlin rundt

Det var altid svært med Gatlin rundt

Moskva: Jamaican sprint legend Usain Bolt har sagt, at det var svært at slå den amerikanske rival Justin Gatlin på vej til at genvinde sin 100m titel på World Athletics Championships her.

Bolt, en af ​​fire jamaicere i de meget forventede mænds 100m final på søndag, begivenheden han falsk startede i Daegu for to år siden, løb en sæson bedste 9,77 sekunder at tage sin anden World 100m titel.

Gatlin, som ledede banen halvvejs, holdt af jamaicans Nesta Carter, Billige Moncler Sale som var tredje i 9,95, Kemar Bailey Cole, der fik en meget dårlig start, 9,98 og Nickel Ashmeade med samme tid for sølvmedaljen i 9.85secs .

Jamaicerne gik til den historiske feat, men ifølge Bolt var det altid svært at komme med Gatlin i finalen.

‘Vi vidste, at det skulle være svært. Vi vidste, at det ville være svært at arbejde på at skubbe hinanden,’ sagde Bolt, der vandt begivenheden i Berlin.

‘Jeg ved, når det kommer til mesterskaber, han (Gatlin) er svært at slå.’

Bolt, hvem er ikke den bedste starter, slæbte Gatlin, men amerikaneren kunne ikke holde fast i Jamaica.

Bolt anses for at være farlig i de sidste 50 meter og igen leverede han i lyse brusere, som startede omkring en time før finalen.

‘Det er altid godt at genvinde min titel. Jeg gjorde mit bedste for at vinde, for det var det jeg kom ud for at gøre. ‘

Han sagde også, at sæsonen var en hård for ham, da han måtte kæmpe for skader.

‘Jeg synes det er en af ​​de sværeste, det tog mig et stykke tid, jeg startede fattig, min sæson var meget dårlig, lille skade, som jeg måtte arbejde igennem tog mig tid til at komme i Billige Moncler Sale gang, men jeg kom på det rigtige tidspunkt, altid på mesterskabet, ’sagde han.