detailhandlerne står over for udfordringer i 2018

detailhandlerne står over for udfordringer i 2018

forbrugerne handlede i det sundeste tempo i mere end et årti i feriesæsonen. Men købmænd kan ikke råd til at hvile let.

Intet af presset på dem har lettet, og kampen for kundernes opmærksomhed vil kun intensiveres. Detailhandlere, der forsøger at holde sig selv mod en voksende Amazon, bliver nødt til at fortsætte sprucing deres butikker og investere i den hurtige levering, som kunderne ønsker. af træk kan bide i deres overskud, men de vil spare penge fra skatændringer.

Opbevaringslukninger, der allerede er i en postkonjunktur høj, kunne fortsætte med at komme. Og i et tegn på, hvor kritisk det er, at butikkerne får leveringen ret, siger Walmart’s Sam’s Club, at det konverterer nogle af de steder, hvor det lukkes i e-handelsopfyldningscentre. Virksomheder, der forsøger at udnytte deres butikker, kan tænke på at følge. Penney rapporterede solide ferie salg gevinster. Detailhandel steg 0,4 procent i december, sagde handelsministeriet fredag ​​efter en stigning på 0,9 procent i november. Disse tal omfatter online salg.

Udgifterne til de to måneder kombineret var den bedste siden 2005, ifølge IHS Markit, et økonomisk konsulentfirma. Salg hjemme og havebutikker og på restauranter og barer gjorde det godt.

Og handelskoncernen for detailforretninger sagde, at med sin foranstaltning, som udelukker salg fra biler, gas og restauranter og omfatter ikke-butikssalg som dem fra kataloger, steg ferieudgifterne bedre end forventet 5,5 procent. Det sejlede forbi gruppens oprindelige fremskrivninger og markerede den største stigning siden 5,2 procent gevinst i 2010. Online shopping, der er medtaget i resultaterne, steg 11,5 procent.

‘Det var helt sikkert en levende sæson,’ sagde Jack Kleinhenz, økonomichef ved NRF. ‘Dette vil oplade batterierne for forbrug i 2018.’

Kleinhenz mener, at skatteændringerne vil bidrage til at bumpe udgifterne i år. Butikker vil kæmpe hårdt for at bruge, da Amazon scoops op meget af væksten. Detailhandlere har re-undersøgt måder at bruge deres butikker på.

Target har sagt, at 70 procent af sit online salg i november og december blev opfyldt af butikker, der blev brugt til enten at sende online ordrer eller som afhentningspoint til kunder, der bestilte online. Virksomheden sender nu online ordre fra 1.400 af sine 1.800 butikker, der tilbyder hurtigere levering.

Tom McGee, administrerende direktør for det internationale råd for indkøbscentre, siger om de feriehandlere, hvem der bestilte varer online og hentede dem i butikken, købte 90 procent mere, når de var i butikkerne.

Og andre forhandlere end Amazon forsøger at udvide deres muligheder for at tilbyde levering på samme dag. Macy’s og Best Buy bruger opstart som Deliv. Target har for nylig erhvervet Shipt, hvilket vil betyde samme dag leveringstjenester fra omkring halvdelen af ​​sine butikker tidligt i år. Og Walmart købte en opstart kaldet Parcel, da det har til formål at tilbyde levering på samme dag til New Yorkere.

Og Walmart, som har købt mindre onlinevirksomheder og forsøger at styrke sin hånd mod Amazon, konverterer omkring 10 af de 63 Sam’s klubber, den lukker ind i e-handelscentre.

‘Som detailhandel fortsætter med at udvikle, mener vi, at disse fysiske aktiver vil blive underlagt strengere kontrol med deres rolle i hver virksomheds overordnede strategiske plan med’ beskæring ‘og reallokering som Walmart gør med Sam’s regel snarere end undtagelsen, ’sagde Charles O’ Shea, Moody s ledende detailanalytiker.

Det er ikke noget, hver forhandler kan gøre. Ken Perkins, formand for forskningsfirmaet Retail Metrics, mener, at kun store boksforhandlere kan konvertere butikker til opfyldelsescentre på grund af den store størrelse, der er behov for.

En masse beskæring har allerede fundet sted i et tumult år for detailhandlere. Fifty Moncler DunJakke detailhandlere indgav konkurs sidste år, ifølge S Global Market Intelligence. Mange af dem var meget små virksomheder, men de omfattede velkendte mærker som Payless ShoeSource og Toys R Us.

Antallet af annoncerede butikslukninger kom til næsten 7.000, ifølge Fung Global Retail Technology, der oversteg 2008-toppen på 6.200. Perkins forventer, at antallet af butikslukninger skal være ens i år i forhold til sidste år. Den mest dramatiske butikskrydning kommer sandsynligvis fra lange kæmpende kæder som Sears Holdings Corp, der ejer Kmart og Sears butikker. Virksomheden beholder flere midler samtidig med at flere butikker lukkes for at holde flytende.

Analytikere holder øje med detailhandlere sadlede med store gældsbelastninger på grund af gearede buyouts. Blandt dem på Moody’s vagtliste er Nine West Holdings, J. Crew og Bon Ton Stores Inc. Wall Street Journal, Moncler DunJakke der henviser til folk, der er bekendt med sagen, rapporterede fredag, at Bon Ton fortsætter drøftelser med sine indehavere af gæld som det bliver klar for en sandsynlig konkurs så snart som februar.