Dethroning Kongen

Dethroning Kongen

Da Kevin Durant steg for et 3-punkts skud, der frøs LeBron James i hans Nike sponsorerede baner og i sidste ende drænet de resterende spændinger fra NBA Finals sent onsdag aften, spændte han alle sammen, at dette var hans tid og hans titel, og at Billige Moncler Outlet han havde gearet sin vej til det, der fortsat er et perfekt postseason-hold.

James kaldte Durants hæslige lancering fra venstrefløjen med 45,3 sekunder tilbage i Game 3 ‘en bombe i overgang’, og det var. Durant havde igen i fjerde kvartal udvist og overladt James og i større forstand udmattet ligaens regerende mester for fri agenter mobilitet.

James havde i 2010 perfekeret en lang tradition for pro basketballens bedste spillere, der udnyttede løftestang som et våben og øgede det til et nyt kommercielt niveau, mens han slog Cleveland til Miami. Der vandt han to mesterskaber med Dwyane Wade og Chris Bosh. Han vendte da hjem til nordøst Ohio og kunne godt have forsvaret på hinanden følgende titler ikke bare sidste år. I løbet af den sidste uge havde Cavaliers ikke tabt Kevin Love og Kyrie Irving til skader i den første af denne fascinerende trilogi med Golden State Warriors.

Men Durants meget debatterede og forladte flytning til Warriors fra Oklahoma City omdanner dramatisk sportens konkurrencemæssige ligning, ikke i modsætning til et ret stort antal førende mænd har gjort før. James indrømmede mere eller mindre, at da han sagde, efterfulgt af onsdagens crushing 118 113 nederlag: ‘Jeg spillede imod nogle gode hold, men jeg tror ikke, at ingen hold har haft denne type brandkraft.’

Han forstår også bedre end nogen, at kritikken af ​​Durant for at byde Oklahoma City og Russell Westbrook adieu uger efter at Thunder havde overgivet en 3 1 Western Conference Finals føre til Warriors sidste sæson var overdone og historisk uvidende.

De store spillere i NBA har altid forstået, hvordan man kan udnytte deres muskel på en eller anden måde. Fra en stor del af reaktionen på Durants beslutning ville du have troet, at ingen anden ring mindre superstjerne nogensinde havde skrumpet en stigende ligakraft, men den store smilende mand, der sad bag ABC-udsendelsesholdet onsdag aften var en nyttig påmindelse ellers.

Bevilget Shaquille O ‘Neal’ til at give bolden til Orlando til Los Angeles Lakers i 1996, men det var derimod et team, der netop havde ramlet sin arena, men hvad er forskellen? Hvad er der galt med en spiller, der bruger hans kollektivt bargained frihed fra de meget rigere ejere til at vælge et hold han forestiller sig bedre egnet til ham på et sted, han mener er mere ønskeligt at leve?

Wilt Chamberlain flyttede i de frie gratisagenturer, vest mod øst og derefter øst mod vest. Kareem Abdul Jabbar brød sin vej ud af Billige Moncler Outlet Milwaukee, til Lakers, hvor han lagde sammen med Magic Johnson for at vinde fem titler. De folk, der ville fortælle dig, at Kobe Bryant aldrig ville have forladt Lakers, glemte, at han truede med til tider og manipulerede hele udkastsprocessen for at komme der i første omgang.

Intet spørgsmål, Durants Oklahoma City-afgang har bidraget voldsomt til en konkurrencedygtigt skæbet eftersæsonen, med Warriors, nu 15 0, og Cavaliers blæser gennem konferencespil og Warriors kun en sejr fra en hidtil uset fire seriens fejning. Gætningen er James og Cavaliers vil kæmpe hårdt for at forhindre det i Game 4 på fredag ​​aften, vil ligaen overleve, hvis det sker, og dets fanebase vil efterhånden se tilbage i ærefrygt.

Som Adam Silver sagde ligaens kommissær i sidste uge: ‘Faneren i mig ville elske at se mere konkurrence til tider, men på den anden side har jeg sagt det før, jeg tror også, vi skal fejre excellence.’

‘Jeg tror også, at disse ting har en måde at udfolde sig selv på,’ tilføjede han.

Det er helt muligt, at krigerne går i gang med at matche eller overstige, hvad Michael Jordan opnåede i Chicago i 1990’erne. De er unge og tilsyneladende uselvisk nok, men vi kan se, hvordan succes påvirker dem, og hvordan de mere klogt kører franchises i ligaen reagere.

Levetiden for den forestillede uforgængelighed er altid i spørgsmål, som Mike Tyson beviste, og senere Tiger Woods. I meget lang tid er James blevet anset for at være ufattelig, basketballprøven uigennemtrængelig for svaghed. Men på 32, gør det hele kvaliteten af ​​hans spil og omfanget af hans indsats endelig at tage sin vejafgift, forværret af den energibesparende byrde, der blev forelagt af Durant i begge ender af retten og af Warriors generelt.

Steve Kerr, Warriors ‘træner, talte om Kyrie Irving og James, der sammen scorede 77 point i et kombineret 90 minutter i Game 3, da han sagde: ‘Begge disse fyre var fantastiske, 38 og 39. Men det kræver meget ud af dig. Vi fortsatte med at fortælle gutterne, at de bliver trætte. Bliv foran dem. Tving dem til udvendige skud, hvis du kan. Træthed vil spille en rolle. ‘

James havde scoffed på spørgsmålet om træthed før spil 3, minde en reporter, at han havde gennemsnitlig en tredobbelt dobbelt i de to første spil, snapping: ‘Ser jeg træt?’

Beviset er i forestillingen. James ’sidste felt mål onsdag aften kom med 6 minutter 54 sekunder tilbage. Han savnede et meget makable trin tilbage 12 fodfod i banen ved 1:29 mærket og cavaliers op 113 109. hans ben reagere ikke hurtigt nok til Durant slog ham om 14 7 i fjerde kvartal (og med 31 11 i perioden over tre spil).

Af Durant sagde Kerr: ‘Du kan fortælle, at han ved, at dette er hans øjeblik. Han har været en fantastisk spiller i denne liga i lang tid, og jeg tror, ​​at han føler, at det er hans tid, hans øjeblik, hans hold .

‘Når jeg siger sit hold, mener jeg det er ikke bogstaveligt bare hans hold,’ tilføjede Kerr. ‘Vi har en gruppe omkring ham, der kan hjælpe ham og skabe plads til ham med skydning og playmaking, og jeg tror, ​​at han’ s har hans livstid derude. ‘

I en nøddeskal spørger Kerr, hvad der er så galt med en æra, hvor de virkelig store spillere foretrækker at dele bolden og byrden, i modsætning til de post-Jordan-år, hvor en roster ofte ikke var stor nok til to franchise-stjerner , og da vi sagde hans hold, mente vi bogstaveligt bare hans hold?

Krigerne har rejst baren på udarbejdelse, udvikling og erhvervelse af stjernebelastede talent. Og nu er James næsten ude af tide og chancer for at stoppe Durant, Warriors ‘finish, fra at holde trofæet og fortælle ham, blandt andet, dit træk.

ArticlesWebber valgt Santa Fe borgmester i fire runde rangerede valg valgResults forsinkede timer i byens første rangerede valgvalgIdragt beskyldte tidligere medarbejder filmforeningens embedsmand for seksuel chikaneTrujillo ’s hjemby besked falder kort med vælgerne ‘En erosion af Acequias kultur’ Borgmesterens første job skal sendes byklerkEspaola, Pecos vælger nye borgmestreFor kvinder vil tjene på byrådet; Lindell er valgt for at blive tilsluttet af nyankomne Romero Wirth, Vigil CopplerCouples donation på $ 4 mio. Til Railyard museumsprojekt lander dem navngivningsrettighederOhkay Owingeh : Reviving en smuldrende pueblo