Detroit Red Wings beat Edmonton Oilers 5

Detroit Red Wings beat Edmonton Oilers 5

Johan Franzen havde et mål og en hjælp, og Andreas Lilja, Nicklas Kronwall og Drew Miller scorede også for Detroit, der vandt sin højeste sesong lige. Jimmy Howard stoppede 22 skud og Pavel Datsyuk og Tomas Holmstrom hver havde to assists.

‘Det var en af ​​disse overnatninger for os,’ sagde Red Wings træner Mike Babcock.

‘Selvfølgelig havde vi spillet helt i kontrol, og når du holder op med at spille lidt og lave nogle fejl, går det andet hold i gang. Det er en rigtig god lektion for os.’

Tom Gilbert scorede to gange, Mike Comrie tilføjede et mål og en assistent, og Zack Stortini scorede også for Edmonton. Jeff Deslauriers lavede 39 sparer og Andrew Cogliano havde to assists.

‘De’ er ikke rigtig, hvad du vil kalde et fysisk hold, så vores fyre ved, at de ’sandsynligvis ikke vil komme ind i et fysisk kamp som mod andre hold’, sagde Oilers træner Pat Quinn om hans holds succes mod den røde Wings.

Stuart tippede Datsyuk ’s skudt ud af luften og forbi Deslauriers for hans tredje mål. Spillet gik til video replay for at kontrollere, om Stuart s stick var høj.

‘Det vidste jeg ikke. Jeg var temmelig usikker. Så snart det skete, var jeg ikke sikker på, at det skulle gå, ’sagde Stuart. ‘Det, vi havde på vej til os, er, at de kalder det et mål på isen. Du ser på alle replikaer, det er svært at sige på den Billige Moncler DunJakke ene eller den anden måde, så opkaldet skal stå, tror jeg.’

Deslauriers troede ikke, det var et godt mål.

‘Jeg’ m 6 4 og jeg hoppede i luften, ’sagde han.’ Sidste gang jeg kontrollerede, var målet fire meter højt. Jeg kan ikke gøre noget ved det. ‘

Gilberts andet mål i spillet, med 9:30 tilbage i regulering, bundet det på 4. Han satte en gang skudt fra den venstre cirkel til sit femte mål.

Stortini ’s wraparound mål gjorde det 4 3 3:03 i tredje periode. Det var hans fjerde mål.

Detroit førte 3 0 efter den første periode.

Lilja åbnede scoringen med sit første mål 6:38 i kampen, da Valtteri Filppula’s bløde skud fra toppen af ​​venstre cirkel afbøjede sig ud af Lilja, da han skøjte forbi creasen. Målet blev oprindeligt krediteret Filppula, men blev ændret under den første pause.

‘Det ramte min trøje, jeg følte mig ikke,’ Moncler DunJakke sagde Lilja.

Kronwall gjorde det 2 0 med 5:38 tilbage i den første periode for hans sjette mål. Han scorede på en gang snap skud fra slot. Miller satte en løs puck fra sporet til sit tiende mål for at hænge perioden med 27 sekunder tilbage.

Franzen s power play mål med 3:29 tilbage i anden periode gjorde det 4 0. Han fik sit tiende mål på en gang skudt fra slot.

Men Edmonton scorede to gange i 56 sekunder for at skære det til 4 2 i slutningen af ​​to perioder.

Gilbert s første mål på power play sat Oilers på resultattavlen med 2:58 tilbage i midtperioden. Det var en gang slap skudt fra den høje slots fra et ansigt. Comrie kom derefter ned på venstrefløjen, faked et slag skud fra cirklen og slid et skud mellem Howard s pads for hans niende mål.