Dette er Lancashire

Dette er Lancashire

I betragtning af den vægt, troede Sara og jeg det kun ret at prøve noget fra Daaba Street Food Starters-sektionen i menuen. Desværre var Billige Moncler Jakke Dame vi lidt skuffede.

Sarah havde store forhåbninger på sin Bhel Puri puffed ris, grammel kastet i løg med et strejf af tamarind og myntsauser (4,25). Men det viste sig som det, der lignede en blanding af Bombay Mix og Rice Krispies. Ikke helt, hvad vi håbede på vores barn fri, før morens dag ud af natten.

Min Pani Puri, indiske puri, fyldt med flavored pani, grøn krydret kikærter og grøntsag, mashed (4.25), var bedre, men kom lunken. Connoisseurs vil fortælle mig, om jeg er forkert, men helt sikkert varmt eller koldt ville have været bedre?

Men vær venlig at lade vores Street Food oplevelse lade dig glemme Daaba, som så mange gadefoderbeholdere, til renden, når du overvejer din næste kulinariske udflugt. Faktisk er Daaba, som jeg foreslog tidligere, en destination med høj kvalitet med behagelige omgivelser og venlig men høflig service.

Selv om det kun havde været åbent et par uger, da min kone og jeg ankom på en unseasonably varm lørdag aften, var det ikke min første oplevelse af det nye spisested. Jeg var der på åbningsnat og tog billeder til andre sider i denne fine udgave.

Ved den lejlighed, da jeg blandede med inviterede gæster og gik rundt Billige Moncler Sale om bordene og forsøgte ikke at afbryde nogen s middag, var de bemærkninger, jeg modtog (om maden, ikke min fotografi) meget positive. En herre, hvis partner stolt introducerede ham som en indisk madekspert, roste Daaba stærkt ligesom andre, mere afslappede spisesteder. Det var mere end nok til at overbevise mig om at komme tilbage, da jeg kunne prøve maden.

Zafflong, Daabas forgænger i at dele Broomside Lane-lokaler med Traveller’s Rest pub, havde tidligere haft et godt ry lokalt, men jeg blev så fortalt, at den var faldet over tid før lukningen for flere måneder siden. De gode mennesker i Belmont er uden tvivl glad for at se noget tage plads, fremtrædende som det er på vejen gennem forstad.

Og samlet var vores erfaring meget god. Menuen er omfattende, går lidt ud over det sædvanlige indiske billetpris, med sektioner om fiskeretter og tandpastaer samt Madrasser, Ceylons, Vindaloos, Dansaks, Pathias, Bhunas, Rogans, Dupiazas, Kormas, Malayere, Kashmiris, Massallas, Nagas, Jaypurs, Baltis, Korais, Lanka Piazas, Palaks, Biryanis og Hvidløgsretter.

Men Sara og jeg må have følt eventyrlystne, som vi begge valgte fra kokens specials. Sarah valgte Murug Makhani, beskrevet som saftige kyllingfileter kogt i en rig mandelsauce med ren ghee, lidt sød og cremet (9,95 ). Tilsyneladende er murig det somaliske ord for sorg, og i Indien er relateret til en hinduistisk gud. Heldigvis var min kone s skål mere himmelsk end sorgsfuldt: det var pænt forberedt og saucen var en fornøjelse med sød smag. Det føltes næsten for godt til at være hovedretter.

Jeg bestilte den nordbengale murug (10.95), beskrevet som delikat kogt med paprika, tomat og frisk hvidløg og gram masala. ‘En original Bangladeshisk skål med en stor aroma, meget tilfredsstillende parabol saucy knust frisk chili’ vores noget sprogligt udfordrede menu fortalte os.

Det var fremragende. Kødfulde og tykke, vidunderligt krydret, lige på det rette niveau (for mig) af varmt, det var en ægte triumf. Hvis dette er hvad nordbengalen er, så book mig en flyvning.

Vores sædvanlige sider af en mellem to Peshwari Nan (2.90) og Pilau Rice (3.35) var også meget gode, som det var Sarahs personlige skal have, når de spiste ud Indian Sag Paneer (4,35).

Som tjeneren ryddet vores tallerkener, var vi mest tilfredse. Og så accepterede vi sit tilbud på dessertmenuen mere ude af interesse end ægte hensigt. Men meget til vores overraskelse var det rimeligt fulsome otte til ti muligheder.

Mit første valg, Caramel Fantastic, var desværre utilgængeligt, så jeg var nødt til at kæmpe hårdt for at modstå mit indre barn at vælge is i en plastkasse formet som Olaf Snemand fra Frozen. Min Funky Pie (3.35) var en behagelig erstatning kiks base, is midt og kage sider alle oprette pænt den nutty topping.

Sarahs valg af Nordica (2.95) viste sig at være, som billedet på menuen foreslog Viennetta med et andet navn. Men det var ikke noget dårligt.

Med vores samlede regning for tre kurser og drikkevarer på i alt 57, er Daaba ikke en billig aften; men det er heller ikke alt for dyrt. Det tilbyder et kvalitetsmåltid og en varm velkomst i en afslappende atmosfære.