Dette websteds privatlivspolitik

Dette websteds privatlivspolitik

Vi leverer en række online-webtjenester, mobilapplikationer og tjenester til placering aktiveret og andre typer enheder (samlet ‘Tjenesterne’) fra nyheder og vejr til interaktiv underholdning til elektronisk handel via vores forhold til Frankly Media LLC Frankly (‘ Ærligt talt’). Helt ærligt er vært for denne hjemmeside. Fordi Tjenesternes succes er afhængig af at opbygge og vedligeholde goodwill hos Billige Moncler Jakke Dame vores kunder, er dette websted og ærligt (i det følgende kollektivt benævnt ‘vi’ eller ‘os’ eller ‘vores’) forpligtet til at gennemføre foranstaltninger til beskyttelse af privatlivets fred af dem, der bruger vores tjenester. Desuden ser vi det som vores ansvar at fastsætte eksempler og hjælpe med at etablere standarder for privatlivets fred på internettet.

Selv om vi respekterer privatlivets fred for alle dem, der bruger vores tjenester, indsamler vi oplysninger fra vores medlemmer og besøgende. Denne privatlivspolitik regulerer din interaktion med Tjenesterne og din registrering for og brug af denne stations tjenester. Medmindre andet fremgår af denne Privacy Policy og Servicevilkårene og / eller andre offentliggjorte retningslinjer, frigiver vi ikke personligt identificerbare oplysninger. om serviceens medlemmer og besøgende uden deres tilladelse.

Vær opmærksom på, at vi gennemgår disse retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger fra tid til anden, og at disse fremgangsmåder derfor kan ændres. Vi beder om, at du regelmæssigt gennemgår denne side for at sikre fortsat fortrolighed med den nyeste version af denne websteds privatlivspolitik.

Den information, vi samler

Vi samler to typer information om brugerne af Tjenesterne:

(1) Ikke-personligt identificerbare oplysninger: Når du bruger Tjenestene, kan vi indsamle og samle oplysninger, der blandt andet angiver hvilke sider der blev besøgt, rækkefølgen, hvor de blev besøgt, og hvilke hyperlinks der blev ‘klikket’. Indsamling af sådanne oplysninger indebærer logning af IP-adresser, operativsystem og browser software, der anvendes af hver bruger. Selvom sådanne oplysninger ikke er personligt identificerbare, kan vi fra IP-adressen afgøre en besøgendes internetudbyder og den geografiske placering af hans eller hendes kontaktpunkt.

De ikke-personligt identificerbare oplysninger, vi indsamler, hjælper os med at diagnosticere problemer med vores server, administrere Tjenesterne, identificere de mest populære områder eller funktioner i Tjenesterne og bestemme effektiviteten af ​​vores salgsfremmende aktiviteter. Derudover kan vi videregive nogle af disse oplysninger til annoncører for at informere dem om antallet af personer, der har set og / eller klikket på deres annoncer.

Til samme formål bruger vi ‘cookies’, det vil sige små tekstfiler, der er placeret på din computers harddisk for at hjælpe os med at bestemme typen af ​​indhold og websteder, som du linker til, hvor lang tid du bruger på et bestemt område Billige Moncler Sale eller funktionen af ​​Tjenestene og din brug af Tjenestene. Cookies fortæller os også hvilken annoncering du har set på Tjenesterne. På visse tidspunkter kan vi bruge eksterne reklamebureauer til at vise annoncer på webstedet, der kan indeholde cookies (‘bannerannoncer ‘). Disse bannerannoncer indsamler oplysninger, der er lagret af reklamebureauet, og vi har ikke adgang til disse oplysninger.

I det væsentlige er cookies dine identitetskort til vores computere eller servere, der placerede dem der. Cookies læses kun af den server, der har placeret dem, og kan ikke udføre nogen kode eller virus. Cookies giver os mulighed for at tjene dig bedre og mere effektivt og til at personliggøre din oplevelse på Tjenesterne. Ikke desto mindre er du i stand til at kontrollere, hvordan og om cookies accepteres af din webbrowser eller enhed. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør det, i dokumentationen, der følger med din browser eller enhed.

Tjenestene kan også benytte en elektronisk fil kaldet en web beacon til at tælle brugere, der har besøgt en webside eller genkende brugere ved at få adgang til bestemte cookies. Vi, vores tredjepartsleverandører og / eller websider og tjenester hos annoncører og handlende, som vi har et forhold til, kan bruge cookies og web-beacons (a) til revisionsformål og indsamle oplysninger fra visse annoncørers eller handlendes websteder. (b) at indberette anonyme individuelle og / eller aggregerede oplysninger om vores brugere fra sådanne annoncører eller handlende, og (c) indsamle generel internetbrugsinformation over tid vedrørende brugere af Tjenesterne. Samlet information kan indeholde demografiske og brugsoplysninger.

På nuværende tidspunkt genkender denne hjemmeside og Tjenesterne ikke automatiserede browsersignaler vedrørende sporingsmekanismer og præferencer, som kan omfatte ‘ikke spore’ instruktioner. Du kan dog tilpasse browserens personlige oplysninger, herunder kontrol af, hvordan og om cookies accepteres af din webbrowser eller enhed. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør det, i dokumentationen, der følger med din browser eller enhed.

(2) Personligt identificerbare oplysninger: Visse funktioner i Tjenesterne, såsom undersøgelser og konkurrencer, kan kræve, at du angiver personligt identificerbare oplysninger (herunder f.eks. Postnummer, alder, indkomst og e-mail-adresse og eventuelt kredit kortoplysninger). Helt ærligt, som vært for webstedet har adgang til disse oplysninger. Derudover kræver vi, at når du registrerer dig for at oprette en konto for at bruge bestemte tjenester på webstedet, såsom e-mail, chatrum og fora, eller for at modtage bestemte nyhedsbreve eller specifikt målrettet information, skal du angive en gyldig e-mail-adresse .

Derudover kan vi indsamle oplysninger om din placering, når du får adgang til nogle af vores mobilapplikationer. Hvis du ikke aktiverer tjenesten til at bruge dine placeringsoplysninger, eller hvis appen ikke har den funktion, samler eller opbevarer du ikke dine placeringsoplysninger.

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra børn under 13 år. Inden du registrerer dig for en konto for at bruge webstedets tjenester, beder vi alle mindreårige tretten år og ældre for at få deres forældre til at læse vores privatlivspolitik.

Vi kontrollerer ikke handlinger af brugere af Tjenesterne. Alle brugere skal være opmærksomme på, at når de offentliggør personligt identificerbare oplysninger på opslagstavle, chatrum, gæstebog eller andet forum, kan oplysningerne indsamles og bruges af andre til at sende personen uopfordret e-mail fra andre parter uden for Tjenesterne eller ærligt.

Hvordan bruger vi (og ikke bruger) de oplysninger, vi samler

Tag dig tid til at gøre os bekendt med de forskellige måder, vi bruger de oplysninger, vi samler op. Vi kan ikke og påtager os intet ansvar for handlinger eller udeladelser fra tredjeparter, herunder den måde, hvorpå de anvender oplysninger modtaget enten fra os eller uafhængigt.

(1) Hvordan vi bruger (og ikke bruger) ikke personligt identificerbare oplysninger: Vi anvender ikke personligt identificerbare oplysninger i aggregeret form for at opbygge højere kvalitet, mere nyttige Tjenester ved at udføre statistiske analyser af de kollektive egenskaber og adfærd hos brugere af Tjenesterne , og ved at måle demografi og interesser vedrørende specifikke områder og funktioner i Tjenesterne. Vi leverer statistiske oplysninger baseret på disse data til annoncører, tilknyttede virksomheder og andre nuværende og potentielle samarbejdspartnere. Vi bruger også de samlede data til at informere disse tredjeparter om antallet af personer, der har set og klikket på links til deres hjemmesider.

Tjenesterne kan indeholde links til andre internetsider og -tjenester, herunder co-branded eller andre tilknyttede websteder, der måske eller ej ejes eller drives af os. Medmindre andet udtrykkeligt er angivet, er vi ikke ansvarlige for fortrolighedspraksis eller indholdet af sådanne websteder eller tjenester, herunder deres brug af oplysninger (som f.eks. IP-nummer, browstertype eller operativsystem), der indsamles, når brugere eller besøgende på Tjenesterne klikker gennem links til disse websteder. Selvom sådanne oplysninger muligvis ikke identificerer dig personligt, anbefaler vi dig stærkt at blive fortrolig med disse websteder og tjenesters privatlivspraksis.

(2) Hvordan vi bruger (og ikke bruger) personligt identificerbare oplysninger: Denne Privacy Policy fungerer som varsel, at personligt identificerbare oplysninger indsamles under registreringsprocessen. Du kan vælge at ‘optage’ for at modtage reklamemateriale fra os og / eller vores partnere, annoncører eller andre samarbejdspartnere. Hvis du ‘vælger’ at modtage sådanne reklamematerialer, forbeholder vi os ret til at frigive personlige identificerbare registreringsoplysninger vedrørende dig til tredjeparter, der leverer varer eller tjenesteydelser, som vi mener kan være af interesse for dig. Vi vil ikke frigive dine kreditkortoplysninger til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion mellem dig og en tredjepart.

Vi begrænser vores egen e-mail-kontakt og henvendelser til de kunder, der har ‘valgt’ for at modtage sådan kommunikation. Anmodningerne er begrænsede, idet de blandt andet tydeligvis angiver e-mailens originator og giver kunden en metode til at ‘optræde’ for at modtage fremtidige meddelelser af samme art.

Da vores virksomheder ændrer sig, kan vi også købe eller sælge forskellige aktiver. I sådanne tilfælde kan personligt identificerbare oplysninger om vores brugere af vores Services blive videregivet til den anden part (e) af transaktionen.

Derudover bruger vi nogle gange demografiske data til at bestemme, hvilke annoncer og sponsor meddelelser der skal vise til hvilke medlemmer. Hvis sponsor XYZ f.eks. Kun ønsker at vise deres reklame til kvindelige medlemmer af Tjenestene, kan vi bruge brugerregistreringsdata til at sikre, at sponsor XYZs annoncer kun vises til kvindelige medlemmer.

Endelig kan vi bruge individuelle ‘data til’ pre-populere ‘formularer, der vises med det formål at indsamle individuelle data af os og / eller vores sponsorer. Under ingen omstændigheder skal forudgående udfyldning af en formular overføre data til enhver annoncør eller tredjedel part. Kun hvis medlemmet frivilligt anmoder om, at sådanne data overføres, vil overførsel ske for eksempel, hvis / når et medlem klikker på en ’send form’ -knap eller en anden knap.

Derudover kan vi bruge oplysninger om din placering, når du får adgang til vores mobilapplikationer for at levere lokalt bevidste produkter eller tjenester og til reklameformål, og hvis du sender video eller billeder til nyhederne til nyhedsrapportering. Uanset hvad der står i modsat fald, kan vi give dine placeringsoplysninger til tredjeparter, der leverer varer eller tjenester, som vi mener kan have interesse for dig.

Vi forbeholder os ret til at frigive alle oplysninger i vores adgangsloger vedrørende enhver besøgende eller medlem, når den besøgende eller medlemmet overtræder vores Servicevilkår eller andre offentliggjorte retningslinjer eller deltager (eller med rimelighed mistænkes for at deltage) i enhver ulovlig aktivitet, selv uden stævning, warrant eller anden retskendelse og frigive sådanne oplysninger som følge af opdagelsesanmodninger eller som reaktion på enhver omstændighed, som vi efter eget skøn anser at være en nødsituation. Vi samarbejder med retshåndhævende myndigheder om at identificere dem, der kan bruge Tjenesterne til ulovlige aktiviteter. Vi forbeholder os også ret til at indberette enhver formodentlig ulovlig aktivitet til retshåndhævelse til efterforskning eller retsforfølgning. Vi forbeholder os også ret til at overholde klagepunkter, warrants og andre retskendelser, der anmoder om indhentede oplysninger eller oplysninger, der er indsamlet eller opbevaret af os.

Hvis og hvornår vi sponsorerer kampagner eller konkurrencer eller sponsorforfremmelser eller konkurrencer fra tredjeparter i forbindelse med os, vil vi eller tredjepart sende relevante oplysninger om personlige oplysninger i de officielle regler og / eller registreringsområder for kampagnen eller konkurrencerne. Derfor kan vi ikke garantere sikkerheden for enhver database, der opbevarer personligt identificerbare oplysninger i forbindelse med Tjenestene, og vi kan heller ikke garantere, at de oplysninger, du leverer, ikke blive opsnappet, mens de sendes til os via internettet. .