Devils svært at spille imod

Devils svært at spille imod

BINGHAMTON (WBNG) Billige Moncler Jakke Dame Binghamton Devils hovedtræk Rick Kowalsky sagde før sæsonen, han vil have sit hold til at være ’svært at spille imod’. Gennem 36 spil har Binghamton det næststørste antal point i AHL. Efter tre konkurrencedygtige spil i sidste uge tog B Devils et skridt baglæns onsdag aften, da Syracuse scorede fire gange på kun 16 skud. Binghamtons største problem er at score mål. B Devils har de fjerde færrest mål i AHL, og alle de hold, der er rangeret under dem, har spillet mindre spil. 12 Sport spurgte Kowalsky, hvis han føles som om hans hold har levet op til at være svært at spille imod. ‘Det har været inkonsekvent som meget af vores spil’, sagde Binghamton Devils hovedtræk Rick Kowalsky . ‘Jeg tror, ​​at der har været nætter hvor vi har spillet Moncler DunJakke hurtigt og været fysiske. Bare tager tid og rum væk. Det handler ikke altid om at være fysisk, bare at være svært at spille imod defensivt, og når vi gør det, giver vi os en chance. Vi ved, at vi ikke er så dybe som nogle hold fra et dygtighedsperspektiv, men hvis du spiller tæt som en femmandsenhed, og alle bevæger deres fødder og spiller spillet, hvad vi kalder hurtigt betyder med pucken, men også uden pucken tager du tid og rum væk, og så er du bare hård. I en på en kamp.