Devin Clark hviler og gendanner efter sidste sejr

Devin Clark hviler og gendanner efter sidste sejr

‘Så bare hænge ud med dem så meget som jeg kan lige nu, før jeg er nødt til at gå tilbage til arbejde her, men helt sikkert forbliver i form og alt det og gør hvad jeg kan bare lidt mere tid end normalt,’ sagde Clark.

Før hver kamp bruger Clark mindst fem uger på et anlæg i Albuquerque, New Mexico, som ikke forlader ham meget tid hjemme.

‘Dernæst træner jeg med andre UFC-atleter og folk, der har vundet titler og folk, der har været i sporten så lang tid, så bare at arbejde omkring disse individer hjælper mig Billige Moncler DunJakke helt sikkert og jeg går væk i de syv uger og bare lidt at komme ind i kamp mode, ’sagde clark.

Clark håber at få et skud på UFC-titlen i den nærmeste fremtid.

‘Det afhænger kun af især hvis du vinder eller taber eller hvem du’ kæmper så forhåbentligt givet et år eller to, vil Moncler DunJakke jeg være der kæmper for titlen, ’sagde Clark.

Clark er i øjeblikket rangeret nummer 16 i UFC Light Heavyweight divisionen, og håber at holde sin bestand stigende.

‘Fortsæt med at vinde, fortsæt med at træne, fortsæt med at lære og så kæmpe for titlen og vinde titlen, så jeg mener, at det altid har været mit mål, vær UFC World Champion, og det har ikke ændret sig,’ sagde Clark.