Diamantindustrien berømte sultne krokodille gør ikke

Diamantindustrien berømte sultne krokodille gør ikke

LONDON Diamantbranchens mest kendte skema er den sultne krokodille, de gamle Billige Moncler Outlet krybdyr kæber brede åbne, hvilket afspejler både en forudsagt mangel på perler og de uundgåelige prisstigninger, der vil medføre det. Sidste måned blev en mine produceret af lavere kvalitet sten lukket på grund af en dyb i priser, mens topproducent De Beers er blevet tvunget til at tilbyde sine hidtidige indrømmelser. Begge begivenheder viser, at diagrammet er mindre relevant i dag end nogensinde før. Har alle brugt den åbne krokodilgraf til at retfærdiggøre deres forretningsmand, sagde Anish Aggarwal, en partner på Gemdax i Antwerpen. Der kræves større grad af granularitet nu for at se på, hvad efterspørgslen og forsyningen ser ud til for hvert enkelt projekt. Men det er en meget vildledende vejledning, hvis du producerer en højere procentdel af lavere kvalitet sten, der har underpriset det bredere marked, med nogle kategorier af billige diamanter, der falder så meget som 20%. Længere kvalitetsdiamanter er blevet ramt af forskellige grunde for meget forsyning, lavere fortjenstmargener i store skærecentre som Surat i Indien og den indiske premierminister Narendra Modi bekæmper såkaldte sorte penge, som reducerer likviditeten til den nederste ende af markedet. De billigere sten er også mere udsatte for fremkomsten af ​​menneskeskabte sms. Som svar har De Beers været nødt til at tilbyde koncessioner til købere af lavere kvalitet sten i det seneste salg for at støtte markedet. Samtidig hævede selskabet priserne op til 4% i januar salg for nogle Billige Moncler DunJakke højere kvalitetsvarer, ifølge folk der er bekendt med situationen, forværrede spredningen. Firestone Diamonds sagde tirsdag, at mens det samlede marked forbliver vanskeligt, Større og bedre kvalitet diamanter forbliver stærke. Gem Diamonds forrige måned sagde, at det lukkede sin nybyggede Ghaghoo mine i Botswana, en producent af lavere kvalitet sten, siger, at priserne var faldet en tredjedel til $ 142 / ct siden 2015. I modsætning hertil er dens Letseng mine sælger diamanter til en gennemsnitlig pris på næsten $ 2 000 / ct, den højeste i branchen. mest råvarer er der en homogenitet; der eksisterer ikke i diamanter, siger Clifford Elphick, CEO for Gem. du snakker med investorer om de tusindvis af forskellige kategorier af diamanter, du ser deres øjne glasur over. Det er bare for kompliceret. Aggarwal og Elphick siger den nedre ende af diamantmarkedet er nu rebounding, og den kategori af sten vundet altid underperform. Diamantindustrien er stærkt afhængig af syv gigantiske miner, alle aldring. Mens de fleste miner producerer et bredt spektrum af diamanter, er de alt andet end lige. Rio Tinto Argyle-minen i Australien er en af ​​verdens største og producerede omkring 14 millioner karat sidste år, men perlerne er blandt verdens billigste på omkring $ 20 / ct. Jwaneng, der ejes af De Beers og verdens største mine, sidder et sted i midten med produktion af ca. 12 millioner karat til en gennemsnitlig pris på omkring $ 250 /ct. Det betyder, at for meget af en minearbejdervaluering er drevet af, hvor omkostningseffektive de Fremstille stenene, snarere end efterspørgslen efter deres produktion, og hvordan de kan øge værdien ved at markedsføre og sælge deres sten, sagde Gemdax Aggarwal. Du ser på et projekt, du fristede til at bruge en generisk prismodel, sagde han. En ting der mangler er, at de forskellige segmenter af diamantmarkedet ikke modelleres.