diarré stofmisbrug i spidsen i overdoser

diarré stofmisbrug i spidsen i overdoser

Food and Drug Administration sagde tirsdag, at Billige Moncler Jakke Dame et fælles antidiarrheal lægemiddel bør gives ny emballage.

Agenturet samarbejder med producenter for at ændre emballagen af ​​lægemiddel loperamid til at omfatte blisterpakninger og enkeltdosisemballage, hvilket kunne reducere sandsynligheden for overdosis, ifølge FDA-kommissær Dr. Scott Gottlieb.

Loperamid, der sælges under varemærker som Imodium, er en over-the-counter opioid medicin, der anvendes til behandling af diarré. Det tages dog Moncler Outlet undertiden i store doser af dem, der søger at undertrykke symptomer på tilbagetrækning fra sådanne andre opioider som heroin. I sådanne høje doser kan loperamid føre til hjerteproblemer og endda død, Gottliebsaid i en erklæring tirsdag.

forlader ingen sten uforandret, sagde Gottlieb.

11,5 millioner amerikanere misbruger receptpligtige opioider i det forløbne år og mere end 40 mennesker dør hver dag af overdoser med receptpligtige opioider. Det er blevet rigeligt klart, at der er behov for mere årvågen handling fra FDA og andre for at komme ud for denne krise. FDA advarsel er en del af en større indsats fra den føderale regering til at tackle opioid misbrug, som præsident Donald Trump kaldte en offentlig sundhed nød i oktober.

Vi sendte breve til OTC-producenterne, der anmoder om, at de gennemfører ændringer, der består af emballagebegrænsninger og enheden af ​​dosisemballage, sagde Gottlieb tirsdag. bad producenterne om at tage de nødvendige skridt til at gennemføre disse ændringer rettidigt for at imødegå disse bekymringer for folkesundheden. år tilføjede agenturet en advarsel til produktmærket om indtagelse af høje doser på grund af risikoen for hjerteproblemer. I 2016 udstedte agenturet en advarsel om, at høje doser af lægemidlet kan føre til problemer og til og med døden.

Men advarsel folk er kun en af ​​de mange måder at forebygge loperamid misbrug, ifølge Dr. Robert Glatter, assisterende professor i akutmedicin ved Northwell Health i New York, som ikke var involveret i FDA-beslutningen.

Et af de mange skridt, der skal forekomme, sagde Glatter. tror det starter med offentlig messaging, uddannelse og et skifte tilbage til det grundlæggende om, hvordan over-counter medicinerne anses for at være sikre, men i visse tilfælde med misbrug kan dræbe dig.

mange teenagere er opmærksomme på dette. De bruger forskellige kælenavne, sagde han. og lærere, skylder de det til deres børn at lade dem vide, at de er klar over, at loperamidmisbrug kan dræbe dig.