Diaz arresteret på DUI-mistanke

Diaz arresteret på DUI-mistanke

UFC welterweight fighter Nick Diaz blev anholdt i Californien med mistanke om DUI, forhindrer en politibetjent, ødelæggelse af beviser og kørsel med en suspenderet licens, ifølge Lodi News.

Diaz blev anholdt i Lodi den sept.

Påstået valgte Diaz at indgive en åndedrætsprøve, men bad om at bruge badeværelset, før han gav sin prøve. Han fik tilladelse og gik ind i badeværelset, hvor han forsøgte at opkaste beviset før pusten på trods af, at politiets ordrer skulle stoppe.

Han blev løsladt fra Lodi City Fængsel samme morgen af ​​hans anholdelse.

UFC udgav en pressemeddelelse om situationen.

er opmærksomme på situationen og er i færd med at indsamle de faktiske omstændigheder, UFC sagde. forstå, at der er en retlig proces, der nu finder sted, og at Nick Diaz vil have mulighed for at tage fat på situationen i den nærmeste fremtid. ‘

FOX Sports ‘Marc Raimondi rapporterede, at Diaz også var anklaget for DUI den 12. december. I denne hændelse savnede han adskillige domstedsdatoer inden han overgav den 21. august og sendte 25.000 US $ til kaution.

Diaz er planlagt til at bekæmpe tidligere UFC mellemvægtskampioen Anderson Silva den 31. januar i hovedårsagen til UFC 183 på MGM Grand i Las Vegas.

Bare spørg Anthony Ford.

Calgarian vandt for nylig verdensomspændende weltervægt på World Kickboxing Federation i Port Moresby, Papua Ny Guinea, da han slog New Guinea National Champion, Lee Garap, af KO i anden runde.

kan ikke fortælle dig, hvor fantastisk det føles, sagde Ford. arbejde hele dit liv, brug så meget tid i gymnastiksalen, når det endelig sker for dig (det er fantastisk). siger, at hans modstander lige blev utålmodig et øjeblik eller to, og det var lys ud.

rev mine ben op lidt, men han kunne ikke komme tæt på, og han begyndte at blive frustreret, hoppede ind for hurtigt, og jeg fangede ham lige i ansigtet og jeg endte med at knuse hans næse, sagde Ford. dårlige pause. I kampen beklager 30-årige ikke meget måske en chance for at bevise, at han tilhørte, men han fik meget mere end han forhandlede for, og det var en god ting.

papir, han var den, der skulle vinde, sagde Ford. Jeg forventede ikke at vinde. Jeg troede, at jeg skulle lave et godt show og vise at jeg tilhørte de store drenge, men jeg forventede ikke rigtig at vinde. Fyren havde flere knockouts på hans rekord, end jeg har haft kampe. Han er meget mere erfaren end mig og har meget mere international erfaring. fik særlig tilfredshed ud af at vinde titlen i et andet land, hvor ting er anderledes end mange synspunkter.

følte mig rigtig god til at vinde en verdens titel i udlandet, sagde Ford. men at gå ind i andres baggård og slå en meget troværdig international kampmand med godt over 100 kampe mere end mig. Atmosfæren omkring kampen var heller ikke dårlig.

var skør, sagde han. behov for sikkerhed for at holde folk ude af ringen, men ikke på en middel eller aggressiv måde. Folk var spændte og glade for at have os. Der var så meget kampfremme for denne kamp. dækning og det sted de havde kampen i var helt pakket. Jeg følte mig heldig Moncler DunJakke at være en del af det; det var så sejt. figurer han har yderligere fem års kamp, ​​men med en verdens titel, hvad mere er der at gøre?

det handler om at få flere titler, større og bedre kampe og forsøger at fortsætte med at bevæge sig frem og frem, sagde han.

dage jeg blev kendt som Machine. 31-årige brasilianske fighter Wendell Oliviera fortalte MMAJunkie. Modtaget Maskinnavnet på grund af en lang knockout-vinderstreg, jeg var på, og vandt ofte i første runde. Kampkampagner og promotor Olivar Leite kom op med det , efter Marvel Comics-karakteren. Det nye kaldenavn sidder fast. 18 sejre i 19 kampe om at kaldenavnet var på plads, men efter Jon Koppenhaver (den anden Machine blev anholdt for mange anklager efter et angreb på ex-veninde Christy Mack, blev Oliviera lidt af en problem.

alting skete, jeg fik en masse af det, og der var folk, der smsede og ringede og spurgte, hvad der skete, fordi nyhederne kom ud i Brasilien, men der var ingen billeder, sagde Oliveira. lige sagt, Machine, så folk tænkte, at der skete noget. Jeg var ligesom i Brasilien, at fyr er i Amerika. Jeg har intet at gøre med det. ‘HIT

Dana White siger Georges St Pierre vil sandsynligvis blive givet et titelskud, hvis han beslutter at afslutte sin sabbatsdag. ‘GSP kan gøre hvad han vil. Hvis han vil komme tilbage og kæmpe for titlen, eller hvis han vil have en kamp før det, kan han gøre hvad han vil.’ . Michael Bisping og Luke Rockhold fortsætter med at blive opvarmet før deres kamp 8. november. De var i Sydney, Australien, der fremmer kampen og udvekslede behageligheder igen. komme et skridt tættere, og jeg kommer til at kaste dig ud, sagde Bisping Billige Moncler Sale på et rooftop i Sydney. Rockhold svarede med, har du nogensinde slået ud ?, i sidste weekend dukkede du, svarede Bisping. Det fortsatte derfra med masser af skændsel på begge sider, indtil de to blev adskilt af deres minions.