Diaz slår op Bully

Diaz slår op Bully

Nate Diaz har vundet gummi kampen.

Cesar Gracie Jiu Jitsu fighter slog en to kampskid og tjente en imponerende TKO Billige Moncler Jakke Dame sejr over Gray (The Bully) Maynard i hovedhændelsen af ​​The Ultimate Fighter 18 Finale i Las Vegas lørdag.

Efter en kort følelsesproces sårede Diaz Maynard med en lige venstre, da hans medspiller TUF 5 kastede medlem lunged fremad. Diaz gik derefter ind for dræbningen, losning med store slag som en dazed Maynard forsøgte at skabe afstand.

Diaz fortsatte dog sit angreb, hvilket forårsagede dommeren Yves Lavigne at hoppe ind og redde Maynard, som derefter styrtede ned i måtten.

Jeg vandt. Det er hvad der er sagt, sagde Diaz, da han blev spurgt om hans præstationer af intervieweren Jon Anik. nødt til at gå. Jeg har sto gøre. Jeg var sulten. Indgav Maynard i semifinalerne for TUF 5, som blev sendt i 2007. Bouten er teknisk afgjort en udstilling og vises ikke på begge fighterens professionelle rekord. Maynard jævnede så resultatet i begyndelsen af ​​2010 og vandt en tæt split beslutning.

Selvom han drillede en mulig tilbagegang til welterweight går ind i kampen, udfordrede Diaz både letvægtsmester Anthony Pettis og contender Josh Thomson.

Nr. 1 og 2 lightweights er lige her, mig og (Gilbert Melendez), sagde Diaz. mand slog Ben Henderson til titlen, men af ​​en eller anden grund lod de Anthony Pettis kæmpe ham. Så du og Thomson bedre mødes og (kæmper os), for det er vores division. Vi skal slå dine æsler.

Team Tate brawleren losset med jorden og pund for at sikre en TKO sejr over Team Rousey’s Jessica (Ragin ‘) Rakoczy i co main event.

Som forventet pressede Pena straks tempoet og tog den tidligere bokser til måtten. Rakoczy kæmpede tilbage til hendes fødder, men blev hurtigt trippet til gulvet. Pena blev derefter losset med en flurry af vilde slag fra fuld mount.

Selv om mange af strejkerne blev blokeret, fandt Pena snart et hjem for hendes skud. Da Rakoczy ikke kunne forbedre sin position, valgte dommeren Mario Yamasaki at gribe ind på 4:59 i åbningsrammen.

en meget hård pige, og hun hang derinde, sagde Pena. kan ikke tro, jeg har afsluttet med et sekund tilbage. Jeg er bare taknemmelig for at være herinde og kæmpe for UFC. TUF, Pena slog sin billet til finalen med sejre over Gina Mazany, Shayna Baszler og Sarah Moras. Rakoczy notched vinder mod Revelina Berto, Roxanne Modafferi og Raquel Pennington.

HOLDSWORTH TOPS GRANT

Chris Holdsworth har erobret Moncler DunJakke TUF 18 mænds bantamvægt turnering, der sender Team Rousey s David (Dangerous) Grant.

Efter en tæt åbningsramme markerede Team Tate fighteren Grant med et stivt hovedspark. Han ramte derefter en takedown og flyttede til tilbage kontrol. Efter overgangen til en kropstriangel låser Holdsworth i en kamp, ​​der slutter bagud, nøgne choker.

off til Davey Grant, jeg respekterer ham virkelig, sagde Holdsworth. en stor fighter og et stort menneske. Jeg ønsker ham held og lykke i hans fremtid. tjente sin plads i finalen med sejre over Louis Fisette, Chris Beal og Michael Wootten. Med hensyn til Grant nåede briterne halvdelen med sejre mod Danny Martinez og Fisette. Han modtog så farvel efter at Anthony Gutierrez havde gået glip af.

ANDRE BUTTER

Jessamyn (The Gun) Duke udnyttede hendes skarpe slående arsenal til at brutale Peggy (The Daywalker) Morgan undervejs en enstemmig beslutning vinde.

Raquel (Rocky) Pennington snagged sin første officielle UFC-sejr, en enstemmig beslutning over kollega Team Tate-fighter Roxanne (The Happy Warrior) Modafferi.

I den endelige foreløbige kamp så Maximo (Maxi) Blanco diskvalificeret for at levere et blatant ulovligt knæ mod Akira Corassani.

Tom (Stoneface) Niinimaki fremsatte en erklæring i sin UFC-debut og vandt en delt beslutning over dekoreret grappler Rani Yahya i et teknisk ground battle.

Jared (The Big Show) Rosholt lavede en gritty UFC-debut, der vandt en hårdkæmpet enstemmig beslutning over Walter Harris.