Dickens ‘besøg’ De Pere

Dickens ‘besøg’ De Pere

Forestil dig Charles Dickens, der fortæller sin historie, Christmas Carol. Han er bewhiskered, og håret på hovedet er tousled. Charles Dickens har en lang jakke med en vest. Ved halsen er et slips med en stor bue. Han ser ud til at være ude af 1840’erne.

Efter at have afsluttet sin åbningssekvens med, var Marley lige så død som en dørspik, Charles Dickens falder fra scenen.

Ebenezer Scrooge ses ved hans skrivebord, scowling. Bob Cratchit tøjler i nærheden, hans quill pen ryber ud af enten nervøsitet eller knoglekold chill eller begge dele. Når Bob Cratchit rejser sig for at tjekke koksovnen, rører han den med sine bare hænder uden at brænde sig selv. Hvad en billig skat er Scrooge, hans chef.

Fremad fortæller historien denne juleaften til spøgelser og alarmerende (til Scrooge) besøg i fortid, nutid og fremtid.

Som spillet skrider frem, vises Charles Dickens på forskellige steder i teatret, oplyst. Han kommer igen for at hjælpe med at flytte sin historie til en anden fortællingssekvens.

Og således har du den nye Evergreen Theatre overtager den varige og elskede klassiker, der spilles ud til 16 december i Webb Theatre på St. Norbert College.

Normalt fortælles historien om fortællingen i den tredje person. Der er en afstand mellem skaberen og tælleren. I denne Evergreen Theatre version, at have Charles Dickens fortælle sin fortælling som fortæller virker så simpelt. Det er jo hans historie. Så hvorfor ikke?

Det kan være min fantasi, men publikum, jeg var i lørdag aften på det hele, syntes entusiastisk af fortællingen om jul Carol ved illusion af Charles Dickens selv. En vis intensitet af lytning var i luften.

Der er også en vis coy mysterium om denne produktion. På programdækket er dette: ved særligt arrangement med en ven af ​​Evergreen. Og dette: Tilpasning fra Charles Dickens af en Evergreen-ven. Billige Moncler Sale Uanset hvad dette er en pænt sammensat teaterproduktion.

Michael J. Laskowski dirigerer og anvender trykfasen som en palet af ideer, og han hjælper smart nøgleaktører med at udvikle deres egen kraft, som:

+ Norman Shonkwiler i en stabil som han går præsentation af Ebenezer Scrooge, hvis $$$ i hans øjne vækker sit liv på livet. Shonkwiler tilbyder pænt denne middelmands mand, denne skræmte mand, denne ramte mand, denne stråle af fornyet livsmand.

+ Adam Elmergreen som en dynamisk og lurvet visage af Jacob Marley. Han klapper Marley-kæder som Marley rattles Scrooge bur, der tales i en mikrofon forbedret spooky stemme i en anden smart touch. Elmergreen tager fat på rollen. (Sidebesked: Veterans lokale skuespiller Jerry Lesperance, som oprindeligt blev kastet i rollen, døde efter at produktionen startede. Som en minder om, bar Elmergreen et portrætfoto af Lesperance under sidste bue).

+ Timothy James Young som Scrooge nogensinde lider underbetalte assistent, Bob Cratchit. Unge haner til Cratchit opdrift og hans velsignede optimisme for sin familie.

+ Bobby Buffington som stråle stråle som Fred, Scrooge nevø. Buffington synes at være naturlig i at være en positiv kraft mod dybt mørke, især sjælen hos den grove Ebenezer Scrooge.

I dag forbedrer teknologien produktionen. Udover Marley’s hilsen er julegavets spøgelse (Cassi Garrison) specielt oplyst i det, hun bærer, og kirkegårdscenen indeholder projicerede skærme, der sætter plads og stemning.

Mens alt ikke er konsistent i produktionen, og sceneændringer er nogle gange en smule eventyr, fortæller historien og den måde, man får at vide, på det. Og casten kan lide at fortælle denne fortælling, hvor mange spillere gør deres rolle for at skabe en aura. Alle vil gøre hans eller hendes bedste. Laskowski; assisterende direktør Justin Gulmire; sæt designer Julia Micke; sæt kommode Sandy Zochert; rekvisitter Sherrill Revolinski; belysning designer Jack Rhyner; lyddesigner Katie Marquadt; hår og make up design Lois Gegare; kostume design Judy Patefield; koreograf Alona Havel; dialekt coach Carolyn Silverberg; scene manager Tricia Adams; produktionskoordinator Kimberly King

Cast: Ebenezer Scrooge Norman Shonkwiler; Fortæller Michael Gegare; Bob Cratchit Timothy James Young; Jacob Marley Adam Elmergreen; Fred Bobby Buffington; Julemanden Cassi Garrison; Julegave Donna McVey; Jul Fremtid Sarah Doyle; Belinda Cratchit Brian Inda; Belle Katie Shonkwiler; Belle Arbejdsgiver Chenoa Webster; Velgørenhedsarbejder 1 Ellie Roth; Velgørenhedsarbejder 2 / Emily Alexandra Pollnow; Cora / danser Rachel Altschwager; Ensemble Annika Pries, Max Frost; Fan / Caroline Milan Van Laanen; Evelyn, Fred Wife Emily Buffington; Topper John Kindt; Martha Cratchit Jordyn Wiesner; Fru Cratchit Chanda Foley; Fru Dilber Annette Van Laanen; Fru Fezziwig Tricia Garrison; Musikeren Laura Inda, Dargi Diny; Nutley Drew Kiersteatter; Old Joe / Dancer / Shopper Brandon Doyle; Peter Cratchit / Dick Wilkins Tyler Reir; Lille Tim Anani Burgos; Undertaker / Fest Gæst Favian Burgos; Ønsker / Belle Charge Asha Burgos; Young Fred / Boy / Young Man Wyatt Wiesner; Young Man Scrooge / Nathaniel Nick Morrissey; Young Scrooge / Uvidenhed / Ned Cratchit Chandler Doyle

Løbetid: en time, 50 minutter

VENUE: 184-pladsen Neil og Mary Webb Memorial Theatre er den mindre af to teatre i St. Norbert College Abbot Pennings Hall of Fine Arts. Rummet har en amfiteateroplevelse med sit skrånende opholdsområde. Scenen er en af ​​en slags fremskridt, hvilket betyder det til publikumsrummet. Et traditionelt proscenium stadium har en flad front og har normalt gardiner. En tillidsstadium bruger sjældent gardiner. Personer i forreste rækker kan praktisk talt nå ud og røre performers, når de udøvende kunstnere er på scenelæben. Ethvert sæde i teatret er tæt på handlingen.

MENNESKER: Neil og Mary Webb var mand og kone. Neil Webb var præsident for St. Norbert College fra 1973 til 1983. Han ledede tidligere St. Norbert psykologi afdeling. Han forlod akademikere et stykke tid, før han blev præsident for det dominikanske college i Californien. I december 1987 døde Neil og Mary Billige Moncler Sale Webb i et flyulykke i Californien i en sabotagehandling af en utilfreds medarbejder. Det var kort tid før Hall of Fine Arts skulle ombygges med et lille teater i planerne. Neil Webb havde mange venner i samfundet og havde ry, så hans navn blev brugt til at rejse midler til teatret.