Diego Valeri hedder MLS mest værdifulde spiller

Diego Valeri hedder MLS mest værdifulde spiller

PORTLAND, Ore. Selv når Portlands Diego Valeri er anerkendt for sit eget spil, finder han på en eller anden måde Billige Moncler Outlet en måde at vende fokuset tilbage på holdet.

Det er ikke anderledes nu, at han er blevet kaldt Major League Soccer ’s mest værdifulde spiller.

‘Da jeg kom her, ønskede jeg at påvirke ligaen og min klub, og det har gjort mig glad,’ sagde han. ‘Enhver belønning er en del af det. Det har været vigtigt for mig. ‘

Den 31-årige indfødt i Argentina havde 21 mål og 11 hjælper denne sæson til Timbers, som sluttede på vestkonferencen.

Han er den første midtbanespiller i liga historie med 20 eller flere mål i en enkelt sæson og kun den anden spiller generelt med mindst 20 mål og 10 assisterer i en enkelt sæson. Hans 32 kombinerede mål og hjælper var mest af enhver spiller denne sæson, og rangordner ham femte i MLS historie.

Valeri blev navngivet ligaens 2017 Landon Donovan MVP award modtager på mandag ved afstemning af liga s klubledere, mediemedlemmer og nuværende spillere. De andre nominerede var Atlanta’s Miguel Almiron, Toronto’s Sebastian Giovinco, NYCFCs David Villa og Chicago’s Nemanja Nikolic.

‘Du kæmper hårdt hele sæsonen, og at blive navngivet årets spiller er fantastisk,’ fortalte han The Associated Press. ‘Du arbejder hårdt for holdet og anerkendes fra dit eget folk, det er fantastisk.’

Valeri har scoret 58 mål siden han blev medlem af Timbers i 2013, mest for Portland siden holdets start i 1975. Han vandt også ligaens Nytår af året efter sin første sæson og blev udnævnt til MVP af MLS Cup i 2015 , da Timbers besejrede Columbus Crew til ligatitel.

Han satte en ny liga rekord med et mål i ni sammenhængende spil i denne sæson fra 29. juli til 24. september.

Valeris talent såvel som hans ydmyghed har trukket ham til fodboldfans og ikke-fans i Portland. Timbers ‘tilgængelige stjerne er aktiv i samfundet, kendt for at komme ind Billige Moncler DunJakke på rec league-spil for at juble og ikke kun for sin datter’ s. Han og hans familie hjalp malerier til fosterbørn i Beaverton, Oregon, i sommer.

‘Siden vi ankom her sammen med min familie, gav alle os kærlighed, det er ordet. Naturligvis fra klubben, tilhængerne, alle byens borgere. Mange mennesker, venner vi har nu, ’sagde han.’ Det er svært at finde, når det ikke er dit land. Vi værdsat det virkelig. Det er derfor det er specielt for os, og det er vores andet hjem. ‘

Han er også godt set over hele ligaen. Valeri blev også kaldt Timbers ‘Årets spiller af både hans holdkammerater og tilhængere i år.

I en ceremoni mandag på adidas nordamerikanske hovedkvarter, kaldte Timbers ejer Merritt Paulson Valeri en ‘åbenbaring til os.’

‘Jeg husker 2012, og vores nr. 1 holdbehov var en kreativ angriber midtbanespiller, og vi var stort set fokuseret på en ung amerikansk der,’ sagde Paulson. ‘Denne aftale blev ikke færdig, og (GM Gavin Wilkinson) kaldte mig og sagde: Lad os bruge lidt flere penge, og tag lidt mere risiko ud af ligningen. I Argentina er der denne fyr, der hedder Valeri. Han burde være vores mål. ”

Spurgt om hans yndlingsmoment i denne sidste sæson, sagde Valeri, at finalsæsonen var bedst. Timbers gik 15 11 8, men blev ramt af en masse skader og faldt i semi-finalen til Houston Dynamo.

‘I slutningen af ​​den regulære sæson tror jeg den vestlige konference er virkelig hård, og altid slutningen af ​​sæsonen er et spændende øjeblik,’ sagde han. ‘Vi havde et godt løb, og vi var selvfølgelig færdige på toppen af ​​bordet.’

I øjeblikket er Portland et hold i flux. Timbers uventede skiltes sidste måned med træner Caleb Porter efter fem årstider. Han er den eneste træner Valeri har haft under holdet med holdet.

Porter blev udnævnt til årets træner for 2013, samme år som Valeri vandt nyankomsten. Godt respekteret af sine spillere udarbejdede Porter en 68 50 52 rekord og ledede holdet til et MLS Cup-mesterskab i 2015.

‘Jeg mødte ham. Vi spiste frokost for en uge siden. Det var en mærkelig følelse, du ved, fordi ingen forventede det,’ sagde Valeri. ‘Vi havde en samtale, og det er forståeligt, det er OK. Det vil være svært for holdet, sikkert. Men vi som spillere skal vi fortsætte, og han har lagt en god base for fremtiden.’