Diehard Everton fan Mark at blive husket med velgørenheds fodboldkamp i Kendal

Diehard Everton fan Mark at blive husket med velgørenheds fodboldkamp i Kendal

‘Begravelsen var nok den værste dag i mit liv, men jeg blev lavet for at se så mange mennesker der, det viste bare, hvor mange mennesker elskede ham,’ sagde Shane.

Adam Carradus, Shane Dixon og Ash Forrest, alle venner af hr. Lambert ’s søn, har nu sat på at organisere et velgørenhedsspil til minde om fodboldfanatikeren.

Hr. Lambert, der arbejdede hos K Shoes, Lakeland Limited og derefter tøjmærke 11 Degrees, var en tidligere leder af Wattsfield FC, der pitting en 11 et sideteam mod medlemmer af Ibis FC på Jubilee Playing Fields kl. 13.00 den 23. december.

En række nære familie venner er også indstillet til at spille i kampen, som opkræver midler til Alder Hey Children’s Hospital i Liverpool, som støttes af Everton FC.

‘Shane har været en tæt ven af ​​mig i mange år,’ sagde 29 år gammel Adam. ‘Jeg plejede at gå til hans hus, da jeg var fire eller fem år gammel, og jeg ønskede at støtte ham.

‘Lige fra at høre nyhederne, jeg ønskede at støtte ham. Selvfølgelig kan jeg ikke ændre, hvad der skete, men jeg ville bare hjælpe og med vores forhold gennem fodbold, det var fornuftigt at organisere en velgørenhedskamp.’

En række lokale aktiviteter, herunder Romney’s, Kendal Bed Center, 11 Degrees, Westmorland Flooring og Station Inn at Oxenholme har alle doneret lotterier til at hjælpe med at samle penge på spillet.

Shane, 29, sagde kampen ville være den perfekte hyldest til Mark, som havde rejst verden til at støtte Everton i løbet af hans levetid.

Hr. Lambert blev født i Liverpool i september 1959 til Kit og Dorothy Lambert og flyttede til Kendal da han var ca. 10 år gammel, hvor han deltog i Kendal Grammar School.

I mere end 20 år har han hjulpet sine forældre på Westmorlands County Show. Mens han var i skole var han i cricket og rugby første hold, og fortsatte med at repræsentere både Netherfield og Kendal Cricket Clubs.

Hans bror, Chris Lambert, sagde: ‘Mens han var på Netherfield arbejdede han bag baren og havde det privilegium at trække pints til likes som David Boon, Mike Whitney og Jacques Kallis for Moncler DunJakke at nævne nogle få. Det sluttede ikke ved at trække pints sind, Jeg tror, ​​at han også har haft et par. ‘

I 1984 giftede han sig med Pauline, og sammen havde de datter Kerrie samt søn Shane. Hans barnebarn, Kyle, blev født til Kerrie i 2010 og i år gav Shane og hans partner Lauren ham sit første barnebarn.

‘Mark adored dem, hans familie var hans liv,’ tilføjede Chris. ‘Han har mange venner, og ingen har et dårligt ord at sige om Mark.

‘Marks kærlighed til Everton var utvivlsomt, men hans kærlighed til sin familie og venner var, hvad han levede for. Han bliver meget savnet af alle. ‘

På tidspunktet for hans død arbejdede hr. Lambert som lagerchef for tøjmærker Urban Celebrity og 11 Degrees. Andy Hayton og Steve Kitchen, direktører for Urban Celebrity, udstedte en erklæring til hyldest til ham.

‘Mark blev respekteret i hele virksomheden, og virkelig bragte et nyt effektivitetsniveau til hans afdeling,’ sagde de. ‘Mark var livet og sjælen af ​​nogen ud af arbejdsaktiviteter og elskede socializing med sine kolleger.

‘Vi føler, at fodboldkampen, der er blevet organiseret i hans hukommelse, er en perfekt måde Billige Moncler Sale at fejre livet på en fantastisk mand, givet hans kærlighed til spillet, sammen med hans almindeligt anerkendte deltagelse i lokal junior fodboldforvaltning.