Diggs en god leje til Waynesboro

Diggs en god leje til Waynesboro

‘Hvis du ikke har tid til at gøre det rigtigt, hvornår har du tid til at gøre det over?’ 10-årige NCAA-mestertræner John Wooden, bredt betragtet som den bedste træner nogensinde, sagde engang.

I midten af ​​december 2013 spillede dette citat lige foran mine øjne.

Mens klasserne var tomme, var gymnastiksalen dog optaget af basketballpraksis. De Lille Giants gik op og ned ad retten, med buzzers går af og fløjter skriger. De fleste af spillerne blev bøjet over i udmattelse, efter at de lige har savnet fristen for en karakterbygger. Det var tæt, men ikke alle færdige helt til tiden for de sidste tre eller fire gentagelser. På sidelinjen råbte en longtime assistent coach opmuntrende ord og nulstillede uret til 30 sekunder. Kun en succesfuld karakterbygger og spillerne ville blive gjort indtil 2014.

Jeg var en af ​​disse spillere. Sidney ‘Popsicle’ Diggs var den assistent coach. Og tro mig, han lettet os ikke let af krogen.

Pop er en basketballmand ned til benet. Han elsker sveden; han elsker kampen; han elsker grinden at komme ind i gymnastiksalen og blive bedre hver dag. Han elsker at se fyrene bøje sig over, forsøger at få vejret før de kommer på den linje og kører i 30 sekunder for at tjene deres frihed til jul og nytår.

Men vigtigere, han elsker at se sine spillere færdiggøre opgaven: jubilationen på deres ansigter, når alle er krydset i 30 sekunder. Det er følelsen af ​​sejr, Billige Moncler Sale selvom modstanderen blot er et ur, som Sidney Diggs skatter.

Da jeg hørte Diggs blev ansat fredag, blev jeg opstemt. Det kunne simpelthen ikke være sket med en bedre fyr. Jeg var i Waynesboro High School basketballprogram i tre år og har kendt Pop siden middelskolen, da jeg begyndte at deltage i hans sommerlejre. Da jeg kom gennem WHS-systemet, var mit forhold med Pop blev stærkere, han hjalp mig med at stramme mekanikerne på mit springskud (han har stadig en af ​​de sødeste hoppere i området) og forbedrer min hurtighed og rebounding indeni. Jeg var aldrig en stor bidragyder for vigtholdet, men han tog en interesseret i min udvikling som spiller, der viser mig hænder på, hvordan man kan udkasse bedre og hvordan man skal udfylde den korrekte bane på en fastbreak, ligesom træ ville have gjort. Han gjorde det samme for alle mine holdkammerater. elsker spillet, og han elsker at se sine spillere stjerne, rollespiller eller benchwarmer uanset forbedring.

Det samme var tilfældet for retten. Ved at indstille værdien af ​​hårdt arbejde i sine spillere gjorde han dem bedre mennesker. Pop arbejdede hårdt som en assisterende træner, der bar en ild i maven og en ægte passion for sine fyre. Han kæmper for dem så hårdt, som de kæmper for ham, og han vil helt sikkert få dem til at kæmpe hårdt. Pop betalte sine vederlag, og nu har han chancen for at føre et program gennemtrængt i tradition for at være en gutsy, hårdtarbejdende flok, værdier han emulerer. Han er stolt af at gøre tingene rigtigt.

Gør mig nu ikke forkert: Der vil være en læringskurve, selvom Diggs oplevelse sammen med DeWitt vil gøre det måske mindre imponerende end andre første års hovedtrænere.

Hvad gør mig så sikker på, at Diggs ansætter mere end noget andet, er den lidenskab, som han træner. Ingen ønsker det mere end Pop. Hans konkurrencedygtige ånd overfører til selv formodede ‘venlige’ skyde konkurrencer mod sine spillere. Han er den første ud af bænken, der er høj, når han tvinges en timeout af en modstander. Han er den ene med ordene for at få fyrene til at gå, når de kæmper. De bedste trænere kan forbinde med deres spillere i en måde, der er dybere end X ’s og O’ s. Pop kan bare gøre det. Når han har brug for det bedste ud af sine fyre, ved han hvordan man får det.

En anden af ​​mine foretrukne træ citater går ‘Hvad du er som person er langt vigtigere end hvad du er som basketballspiller.’ Hvis min erfaring Billige Moncler DunJakke med Sidney Diggs er et tegn på fremtiden, vil Waynesboro have mange gode basketballspillere, og som Træ bemærkede, vigtigere er gode mennesker, der kommer igennem systemet i de kommende år.

Zach Pereles er en Waynesboro High graduate og en korrespondent for News Virginian

Skoleskuddene i Parkland, Florida, har igen fokuseret opmærksomheden på pistol debatten. Flere mennesker end nogensinde fra NRA til politikere til almindelige amerikanere siger, at vi bør overveje at armere lærere til at beskytte børn i tilfælde af en skydning. Nogle siger, at det ikke kun giver mening ud fra et defensivt synspunkt, men kan også modvirke, at det ville være skydere fra at udføre deres planer i første omgang. Andre siger det er en forfærdelig ide, der gør det næsten sikkert, at flere studerende vil dø i krydsilden, især hvis lærerne ikke er uddannet i aktive shooter scenarier. De siger også, at det er et tegn på, at vi giver op, at vi skal acceptere skole skyderier er ‘nye normale’. Hvad synes du?