Digital historie

Digital historie

I 1778 bestod den kongelige hær af næsten 50.000 regulære tropper kombineret med over 30.000 tyske (hessiske) lejesoldater. George Washington havde derimod aldrig mere end 20.000 tropper under hans befaling på et tidspunkt. De fleste af disse amerikanske soldater var unge (i alderen fra deres tidlige teenagere til deres midten af ​​20’erne), jordløse, ufaglært og fattige. Andre var indentured tjenere og slaver, der tjente som erstatninger for deres herrer og havde været lovet frihed ved krigens ende. Også i den kontinentale hær var mange kvinder, der passede de syge og sårede, kogte, klædt tøj, begravet de døde , og nogle gange tjente i kamp.

Hvad gjorde amerikansk sejr mulig?

For det første var overvinde kolonierne en næsten umulig opgave. Koloniernes rene geografiske størrelse gjorde det umuligt for de britiske styrker at besætte landet. På grund af deres manglende evne til at kontrollere landskabet, fandt briterne det vanskeligt at beskytte Moncler Outlet loyalister mod patrioternes raseri, der undertiden tjente og fjerede og endog myrdede dem, der forblev loyale over for kronen. Kolonierne manglede også en enkelt national kapital, som, hvis den blev fanget, kunne bringe konflikten til ophør.

En stor britisk fejl manglede at tage tilstrækkelig fordel af loyalisterne. Før den revolutionære krig begyndte, dannede omkring 50.000 loyalister næsten 70 regimenter for at hjælpe briterne med at holde styr på kolonierne. Men britiske kommandanter stolede ikke på loyalisterne eller respekterede deres kampmuligheder. Som et resultat britiske britiske fremmede mange potentielle tilhængere.

Den guerilla-taktik, som amerikanerne havde lært under indiske krige, viste sig at være meget effektive til at bekæmpe den britiske hær. Militære mænd slog hurtigt, ofte bagved træer eller hegn, og forsvandt derefter ind i skovene. Fordi mange amerikanere havde ordinære tøj, var det svært for briterne at skelne oprørere og loyalister.

Washingtons strategi om at undgå store konfrontationer med den kongelige hær gjorde det umuligt for briterne at levere et knock out slag i 1780) overgav en amerikansk hær til britiske styrker.

Interventionen fra Frankrig, Spanien og Nederlandene i konflikten gjorde en afgørende forskel i revolutionens resultat. Det er meget usandsynligt, at USA kunne have vundet sin uafhængighed uden hjælp fra Frankrig, Spanien og Holland. at miste sine sukkerkolonier i Vestindien, kunne Storbritannien ikke koncentrere sine militære styrker i de amerikanske kolonier.

Alle slavesamfund er meget sårbare i krigstid, og briterne erkendte, at slaverne kunne hjælpe dem med at undertrykke revolutionen. I november 1775 udstedte Lord Dunmore, Virginia ’s kongelige guvernør en frigørelsesprotokollation og frigjorde slaver eller Moncler DunJakke indentured tjenere, der var villige til at tjene i den kongelige hær. Mindst 800 slaver blev med i Lord Dunmores styrker. Men trusselen om slaveemancipation førte mange sydlige slaveholdere til at støtte patriotårsagen.

Måske var den enkelt vigtigste årsag til patriotens sejr bredden af ​​den populære støtte til revolutionen. Revolutionen ville have svigtet voldsomt uden deltagelse af tusindvis af almindelige landmænd, håndværkere og arbejdstagere, som satte sig ind i ilden. Revolutionens støtte skåret på tværs af region, religion og social rang. Almindelige landmænd, håndværkere, butiksholdere, småhandlere var store aktører under revolutionen. Ex tjenere, uuddannede landmænd, indvandrere og slaver blev fremtrædende i den kontinentale hær.

Væksten af ​​den populære deltagelse i politik begyndte allerede før revolutionen. I årene før krigen begyndte tusindvis af almindelige amerikanere at deltage i politik i ikke-import- og ikke-eksportkampagner, i anti-Tory-mobs og i korrespondanceforbindelser, der forbinder indlandsbyer og søhavne. Mange mænd sluttede sig til grupper som Frihedssønnen for at protestere mod britiske indgreb på amerikanske frihedsrettigheder. Mange kvinder tog føringen i boykot af britiske varer; de tog også det spindehjul til at producere homespun tøj. Under selve revolutionen tjente nogle 400.000 amerikanere, herunder mindst 5.000 afroamerikanere, i kampene i mindst en tid.

Kongressen var tilbageholdende med at opkræve skatter. I stedet lånte det penge ved at udstede obligationer. Det trykte også penge, hvilket resulterede i forfærdelig inflation. Den værdiløse kontinentale valuta inspirerede sætningen, ‘ikke værd at kontinentale.’ Det blev sværere at få folk til at låne penge. I 1779 og 1780 måtte Washington ’s hær konfiskere forsyninger for at kunne fodre og klæde sig selv.