digt vinder national legion konkurrence

digt vinder national legion konkurrence

Mens Javoreks familie ikke er forbundet med anden verdenskrigs historie, siger han, at han er stolt af alle canadiske veteraner. Så meget, at han besluttede at donere sin $ 250-pris til veteranernes enhed ved soldaternes mindesmærke i Middleton.

Javorek sagde, at han nyder den årlige udfordring i legionskonkurrencen. Jon Van Zoost, uddannelsesrepræsentant for filialen, bemærkede, at legionmedlemmer var begejstrede og tilfredse med den romerske vinder.

Roy Lynk, forbi præsident for Canning-grenen, vinkede armen på to vægge fyldt med håndrammet kunstværk udarbejdet af Canning-studerende. De følelsesmæssige stykker var tidligere indgange i legion plakat konkurrencen gå tilbage over et årti.

Ud af de 28 første og anden plakatkonkurrencevindere fra hele Canada, havde Canning syv i år, hvilket repræsenterer 25 procent af de provinsielle vindere.

Van Zoost forklarede, at både en plakat og litterær konkurrence er sponsoreret af lokale legionafdelinger, der dømmer digte, essays og plakater indsendt af skoleelever. Billige Moncler Outlet Canning-grenen opfordrer områdestuderende til at deltage.

Første og andet sted vinder indsendelser videresendes til Provincial Command Billige Moncler DunJakke for at dømme på næste niveau. Derefter fremsendes første indsendelser til National Command for det næste niveau af bedømmelse.

Mens Javoreks familie ikke er forbundet med anden verdenskrigs historie, siger han, at han er stolt af alle canadiske veteraner. Så meget, at han besluttede at donere sin $ 250-pris til veteranernes enhed ved soldaternes mindesmærke i Middleton.

Javorek sagde, at han nyder den årlige udfordring i legionskonkurrencen. Jon Van Zoost, uddannelsesrepræsentant for filialen, bemærkede, at legionmedlemmer var begejstrede og tilfredse med den romerske vinder.

Roy Lynk, forbi præsident for Canning-grenen, vinkede armen på to vægge fyldt med håndrammet kunstværk udarbejdet af Canning-studerende. De følelsesmæssige stykker var tidligere indgange i legion plakat konkurrencen gå tilbage over et årti.

Ud af de 28 første og anden plakatkonkurrencevindere fra hele Canada, havde Canning syv i år, hvilket repræsenterer 25 procent af de provinsielle vindere.

Van Zoost forklarede, at både en plakat og litterær konkurrence er sponsoreret af lokale legionafdelinger, der dømmer digte, essays og plakater indsendt af skoleelever. Canning-grenen opfordrer områdestuderende til at deltage.

Første og andet sted vinder indsendelser videresendes til Provincial Command for at dømme på næste niveau. Derefter fremsendes første indsendelser til National Command for det næste niveau af bedømmelse.