Din ex kæreste er en rigtig jerk

Din ex kæreste er en rigtig jerk

Siden afbruddet undrer du dig over, hvorfor du nogensinde troede, du var forelsket i din ex kæreste, fordi alt, hvad han gør, synes at være beregnet til at skade dig. Hvordan kunne Moncler Outlet en mand, der havde været så opmærksom og omsorgsfuld for dig, pludselig blive til en sådan rykke? Du troede du kendte ham, men du skal virkelig have været narret. Du ved, at det ville være bedst at bare glemme ham, men noget vundet giver dig mulighed for at lade ham gå.

Hvis dette sker efter en sammenbrud, stiller du de samme spørgsmål, som mange kvinder finder sig konfronteret med. Det burde dog ikke være noget stort mysterium. Alt du skal gøre er at se på dig selv, og du vil se, at dine følelser er himmelhøje. Din ex kæreste har også Billige Moncler Sale følelser, og selv om hans løb altid kører højt, vil din ex kæmpe hårdt for ikke at vise dem. Hans måde at udtrykke den smerte, han føler, er at skade dig.

Selvom du vil sætte dig ned og tale med ham i en fornuftig sag, indser han, at det at gøre noget fornuftigt lige nu ville være forgæves. Du ville begynde at græde, og det ville gøre ham ubehageligt, men i stedet for at forsøge at berolige dine følelser, ville han smadre ud på dig. Det er ikke sådan, at han vil se ud som en rykke, men føler sig sårbar, går imod hans mandlige gener, og du bliver målet for hans frustration.

Det vil være svært at gøre, men du kan tage hans fornærmelser på en personlig måde. Se på det som sin måde at komme tilbage til dig for den ondskab, han føler. Dybt ned han hader sig for at få dig mere smerte, men hvis du holder kontakten med ham, vil han fortsætte med at skade dig. Den eneste måde du kan stoppe med at blive såret på er at holde sig væk fra ham, og lad ikke noget, han gør, forstyrre dig.

Han kan endda begynde at danse andre kvinder og sørge for at vide det. Det betyder, at han er forelsket i dem, men han føler, at han viser dig, at andre finder ham attraktiv. Du kan måske tro at to kan spille det samme spil og danse andre mænd, men hvis du stadig elsker ham og vil have ham tilbage, bør du ikke gøre noget, der vil gøre tingene værre.

Det bedste træk, du kan gøre, når din ex kæreste optræder som en ryster, er at holde sig uden for hans syn. Giv ham en chance for at komme over sin vrede og han kan skamme sig over, hvordan han handlede. Hvis han stadig er forelsket i dig, vil din ex kæreste komme til hans sanser og fortælle dig, at han er ked af at være sådan en ryge. Hvis han gør det, er du bedre uden ham. Uanset hvordan du undgår at miste dit selvværd og værdighed.