Din International Women’s Day film tidslinje

Din International Women’s Day film tidslinje

Da vi fejrer International Women’s Day i løbet af en tid med kvinde og fugl, ser det ud til, at Billige Moncler Outlet film med kvindelige ledere og kvindelige direktører har fået mere opmærksomhed end nogensinde før. Men efter at have læst lister over hundreder til tusindvis af film, forsøger jeg at udsætte mig for at Tidligere bemyndigede film, som jeg havde og ikke havde set, følte jeg mere eller mindre, at nogle af de steder, jeg undersøgte, mislykkedes, som f.eks. den hellige grilandes generiske bibel for cinephiles som mig selv: den store IMDb.

Som følge heraf var det efterfølgende en udtømmende, flerdagsjagt bestående af en række snaps og tekster til kvindelige venner, og bad om anbefalinger af film, som de troede var repræsentative for kvinder til International Women Day. Denne løse ‘tidslinje’ -liste over stærke kvinder på tværs af historien i film er barnet i den jage og mange sociale sociale samtaler i slutningen af ​​natten.

Bemærk: Denne tidslinje ordrer og viser datoerne for filmene i det år de finder sted, ikke i det faktiske år de blev lavet. Der er et par undtagelser, hvor filmisens tidsrum er det samme som dets udgivelsesår. Mange af disse film er inspireret af sande historier, og nogle af dem kan dække levetider og kategoriseres i overensstemmelse hermed. Hawaiianske skuespillerindeAuli Cravalho stjerner i hans titelrolle foregår for 3000 år siden. Og hun må eller måske ikke have en hemmelig elsker. Men hvis hun gør det, er det hendes prerogative. Cate Blanchett stjerner i denne film om politisk uafhængighed og forbliver tro mod dig selv. Audrey Tautou er den revolutionerende franske forretningskvinde og mode designer.

1910s: Kvinde siger vi mere? Gal Gadot, direktør Patty Jenkins og andre blæste hele verden væk med denne verdenskrig æra, DC superheroine action flick. Spiritualitet. Styrke. Opdager dig selv som en ung sort kvinde i 1920’erne. Halle Berry stjerner. Lesbianisme og protofeminisme er adresseret. Natascha McElhone og Vanessa Redgrave star som den pensive Clarissa Dalloway (henholdsvis unge og voksne). Moira Kelly, Nala’s stemme fra Lion King, som titelkarakter.

En sort kvinde er født for hvide forældre i Sydafrika under apartheidens æra. Se som skuespillerinde Sophie Okonedo søger kærlighed og identitet som Sandra i denne hitfilm.

En film om kvinder, der forfølger en karriere, selvom de blev ‘designet’ til at være hjemmemagere? Classic. Julia Roberts stjerner som den Wesleyan kunstprofessor, der opfordrer sine elever til at presse ud over køn og sociale barrierer.

Tre sorte kvinder med hjerner i computere (bogstaveligt talt!) Kæmper hårdt for at blive accepteret i det videnskabelige samfund i 1960’erne. Taraji P. Henson, Octavia Spencer og Janelle Mone star som tre strålende matematikere NASA. Kennedy, den stilfulde modeikon Jackie Kennedy, også kendt som Jackie O., står over for et ødelagt Amerika og skal finde styrken inden for sig selv at klare. Seksuel befrielse og uafhængighed er fremhævet i filmen, og Jennifer Lopez stjerner som den sene sanger.

En simpelthen utrolig film om kærlighed, succes og køn i verden af ​​amatør og professionel basketball. Sanaa Lathan stjerner. Lisa Lu, Tsai Chinand Kieu Chinhstar. Michelle udtrykker sit ønske om at styrke kvinderne i filmen (lyder som hende til os)! Tika Sumpter stjerner som den intelligente og kviste fremtidens første dame. Teenage graviditet og seksuelt misbrug behandles.

Kvinder i sport? Små chancer. En kvinde med farve i sport? Endnu mindre Billige Moncler Sale chancer. Parminder Nagra stjerner som en talentfuld atlet, der ønsker at blive en professionel fodboldspiller og forfølger et blandet forhold til hendes familie ønsker.